9.3FenomenaalScore uit 202 reviews

Parkhotel het Gulpdal

9.3FenomenaalScore uit 206 reviews

subliem!!!!!!!
Door Laetitia Kuijpers op 25-09-2023

3-daags verblijf halfpension, van alle gemakken voorzien, behalve dan een goeie strijkgelegenheid ;) Uitstekend ontbijt en 3x een geweldig 4-gangendiner. Wat een fantastisch door de familie, en personeel, geleid hotel, stuk voor stuk zo vriendelijk. De omgeving is zo fantastisch, b.v. direct vanuit het hotel, via hun mooi aangelegde park, een blauwe, gele of zwarte wandeling, genoten!!!!!!! En dit alles met een mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Onderstaand onze review over uw hotel.
Door Woertman op 20-07-2023

Mijn vrouw en ik verblijven in hotel Het Gulpdal sinds zondag. Hier onze bevindingen.

Een sfeervol hotel, heel ruim met meerdere kamers naast de eetzaal waar de gasten kunnen relaxen onder het genot van een drankje. De inrichting is heel karakteristiek en doet warm aan. Tegen de wanden een veelheid aan schilderingen en verder zijn er op meerdere plekken kleine kunstuitingen in brons uitgestald. Mooi om te zien, De kamer waar we overnachten is ruim, leuk ingericht en met voldoende kastruimte. Alles is er netjes en schoon. Ontbijt en diner zijn goed verzorgd en heel smaakvol. En dan nog de prachtige, royale tuin met vijver niet te vergeten. Er zijn in daar meerdere terrassen, toegerust voor gebruik door de gasten om van de zon te genieten. De ligging van het hotel midden in het Limburgse heuvelland geeft het hotel nog meer aanzien. Mijn vrouw en ik zijn hier met plezier!

Tophotel!
Door Ineke hoetmer op 07-08-2022

Dit is echt een heerlijk hotel! Aan alles is gedacht!

Parkhotel het Gulpdal

Prachtig hotel met tuin en prachtige uitzicht.
Door Emmy de Boer op 03-08-2022

Zeer vriendelijk ontvangen en zelfs naar onze kamer gebracht. Kamer met balkon geboekt met prachtig uitzicht. Alles in dit hotel is zeer sfeervol ingericht inclusief verse rode rozen. Prachtig terras en tuin. Diner iets minder, ontbijt heel goed, wel jammer dat er geen airco op de kamer is.

Geweldig hotel
Door mirmam op 26-07-2022

Mooie kamer met balkon. 3 gangen keuze menu was lekker. Tip: zet eens wat vegetarische mogelijkheden op het menu. Fijn zwembad met extra handdoeken en centrifuge voor je badkleding. Prachtige tuin met lekkere relaxstoelen. Fantastische omgeving. Jammer: vanaf het balkon kun je zo overstappen naar de aangrenzende kamers; je kunt 's nachts geen raam of deur openzetten.

Meer dan fantastisch!
Door Vicki en Emiel op 05-04-2022

Wij verbleven 2 nachten in dit geweldige hotel. De kamer was prachtig, het eten was meer dan fantastisch (ontbijt en diner), maar boven alles was de vriendelijkheid, de persoonlijke interesse en de gastvrijheid van het personeel zeer bijzonder en heel fijn (wij wonen in de randstad....). Dit hotel is echt een aanrader!

Huisdieren

Airconditioning