Landgoed Moerslag
We hebben de beste aanbieders voor Landgoed Moerslag voor je op een rij gezet:
Camping De Leistert
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Moerslag 32, 6265 NC |
Landgoed Moerslag
Een heerlijke camping met goede voorzieningen. Heel mooi en luxe sanitair. Geen muntjes o.i.d voor douchen Mooi afwasbakken. Fietsen kunnen onder dak Wij komen graag terug
Wat een prachtige plek! Genoten van het uitzicht. Luxe en schoon sanitair. Een echte aanrader in het zuiden.
Landgoed Moerslag
De ligging van de camping is prachtig Bij drukte wordt er meer geplaatst dan er fysiek ruimte voor is. Het sanitair is keurig, wordt goed onderhouden. Wel onlogisch ingedeeld en in aantal te weinig toiletten (3) en douches (5) voor de 37 staanplaatsen. Camping is voorzien van veel groen met her en der fruitbomen. Wat minder leuk is dat men 3 dagen van ochtend tot avond aan het snoeien was zonder vooraankondiging. Met elkaar praten of lezen nagenoeg onmogelijk. Iedere dag rijdt beheerder Hans met zijn lawaaierige grasmaaier over de vrijgekomen plaatsen. Beheerder Hans regeert met strakke hand. Het toiletgebouw hangt vol regels. Iedereen moet zijn aanwijzingen opvolgen. Hij zal het goed bedoelen, een aantal van de nu aanwezige bezoekers zegt door zijn gedrag een herhaalbezoek uit te sluiten. Jammer, de camping verdient beter!
Ik was laatst nog met mijn vrouw op deze prachtige plek. Ruime plek, zeer schoon sanitair en een vriendelijk ontvangst.