Wertemerhoeve Groepsaccommodatie en Vakantiewoningen
Buitenhuis AlbaNera
VakantiehuisAlkenrode
VakantiehuisErfgoedlogies d'Ouffenhoff (+Cottages en Groepsaccommodaties)
VakantiehuisHet Molenaarshuis
Aantal villa's: 1
Renovatiejaar: 2015
Adresgegevens | Wertemerweg 6, 5977 ND |
Wertemerhoeve Groepsaccommodatie en Vakantiewoningen
We hebben een nachtje gelogeerd in de B&B wertemerhoeve.Wat hebben ze er een prachtige bed & breakfast van gemaakt...alles klopte en was zeer netjes onderhouden en verzorgd.
De lieve gastvrouw heeft ons goede tips gegeven en ons een fantastisch verblijf bezorgd.
Onze dochter had een leuke kaart ontvangen voor haar verjaardag!Erg attent!
Het enige min puntje was....dat we weer weg moesten.
Dank je wel voor jullie goede zorgen!!
Wij huurden een van de drie vakantie huisjes.
De werkelijkheid overtreft hier hun web-site.
Midden de fietsroutes, zeer rustig, sterren ontbijt, wij voelden ons echt thuis.
Gloednieuw prachtig modern interieur, 3 luxe slaapkamers met grote zachte bedden. Een keuken met nieuwe hoogwaardige AEG toestellen.
En een badkamer mooier dan bij mij thuis.
Min puntje; ik kon geen ijsblokjes maken .... geen probleem die werden door de gastvrouw elke avond geleverd tegen ... aperitief time op ons "privé terras"
AANRADER 9 omdat 10 niet bestaat
Heel rustig gelegen, mooie propere kamers en verzorgd ontbijt, vriendelijke eigenaars en mooie streek.
Ben je op zoek naar rustige plek, op korte afstand van allerlei leuke activiteiten (toverland, husky slede tocht, indoor zwemparadijs van centerparcs, wandelen of fietsen in de Peel) in een mooi afgewerkte B&B met een luxe uitstraling ben je bij de Wertemerhoeve aan het juiste adres. Een vriendelijke ontvangst, mooie kamers (met verse bloemen) en een heerlijk vers gemaakt ontbijt! De bedden hebben allemaal een goede boxspring. Nicole en Roy zijn erg aardig en zorgen voor een persoonlijke noot. Er zijn ook enkele vakantiehuisjes die er net zo geweldig uitzien. In het voorjaar wordt er ook een dierenweide gerealiseerd, leuk voor de kids naast de al aanwezige trampoline, de schommels en het speeltoestel. Deze accommodatie is een echte aanrader! Wij komen hier zeker nog eens terug!
We wilden een midweek bijkomen en hebben een vakantiehuisje geboekt. Service was o.a. de ontbijt/brunch in picknickmand die we in de ochtend kregen. Prima verzorgd! Ook was het fijn dat we gebruik konden maken van het kinderbedje en kinderstoel. Gebouwen en inrichting zijn nieuw en goed afgewerkt. Aanrader!