5.7VoldoendeScore uit 446 reviews

• Kinderzwembad
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Camping De Schatberg vlakbij Sevenum is een camping waar de kinderen lekker kunnen zwemmen of meedoen aan de vele activiteiten. Je geniet van ruime plaatsen en schoon sanitair. Er komen veel vaste gasten die zich er helemaal thuis voelen. Het ABC restaurant tegenover de camping maakt voor velen de v...

De Schatberg

5.7VoldoendeScore uit 447 reviews

Fijne vakantie gehad!
Door Bettie op 23-09-2023

We hebben een fijne vakantie gehad en dit kwam mede door het weer maar zeker ook door de houding van de medewerkers van Roan waar we een caravan gehuurd hadden. We kregen een prachtige plek wat het goed maakte dat de caravan aan de kleine kant is, zeker voor 7 personen. De medewerkers van Roan, Ingrid en Hans, waren altijd ergens aanwezig maar nooit hinderlijk en altijd even vriendelijk. Snackbar om te eten en plaza om wat te drinken waren goed, verder kunnen wij daar niet over oordelen. De winkel was iets duurder maar had een behoorlijk assortiment Ook de medewerkers waren allemaal aardig. Er kan best het een en ander verbeterd worden en ook de wifi was zeer matig maar dat heeft onze vakantie niet verpest!

Niet hond vriendelijke camping
Door Agnes Meijer op 27-08-2023

Hier samen met mijn man een weekend verbleven met een tentje, lekker basic, geen kook spullen ed mee want we hebben bedacht lekker uit eten te gaan op de camping. Ons hondje ook gezellig mee aangezien we dachten het een hond vriendelijke camping is. Helaas mag ze nergens mee naar binnen. Wij wouden samen gezellig wat eten in het restaurant maar helaas is ons hondje daar niet welkom. Ook niet in een afgesloten buggy. We kunnen dus niet gezellig samen even de plaza door lopen enz. Erg jammer! Sanitair is nu netjes. Het is ook niet druk op de camping nu. Camping ligt vlakbij de snelweg wat veel overlast geeft, vooral 's avonds en 's nachts. Constant lawaai om je heen. Veel vaste plekken, veel oud en ook veel huur accommodaties. Camping heeft onderhoud nodig en een grote schoonmaak van oude vaste plaatsen.

Niet voor herhaling vatbaar
Door F.T. op 26-08-2023

Paar jaar terug hier 2 weken gestaan met de caravan. Kregen eerst een plek aangewezen tegenover de vaste plekken met de stacaravans. Gelukkig konden we nog een andere plek uitzoeken maar wij vonden het geen leuke camping. Veel te massaal en groot camper/tokkiegehalte. Hadden deze camping mede uitgezocht vanwege de visvijver maar geen vis gezien, waarschijnlijk door het vele voer wat er al ingegooid was. Wij komen hier in geen geval weer terug.

De Schatberg

prima vakantie met gezin
Door Marie op 25-08-2023

Wij zaten in een 6 persoons vrijstaand huisje op het landal gedeelte. Veel groen en aan het water. Wel wat verouderd qua vlonder maar binnen was het niet nieuw maar prima. 1 buitenstoel was beschadigd en die komen ze na een telefoontje dezelfde dag omruilen. Na de reviews vreesden we het ergste. Bij aankomst ziet de receptie er nieuw uit. De plaza, binnenspeeltuin en supermarkt ziet er ook allemaal prima uit. Bij de snackbar zie je wel dat er personeelstekort is of de jeugd hier weer naar school gaat. Maar de rij bij de mc Donalds was langer vandaag. Op het landal gedeelte is het rustig, ik kan mij wel voorstellen als je op de camping dichtbij elkaar staat en dichtbij de plaza dat je het anders ervaart. Fec Sevenum all you can eat vonden we leuk om een keer mee te maken, wij waren wel vroeg op woensdag 16:45 waardoor het rustig was.

Eens maar niet weer.
Door Martijn op 25-08-2023

Voor ons de eerste kampeerervaring. Deze camping was voor ons nuttig want nu weten we dat kamperen bij ons past maar deze camping niet. Te veel lawaai, voor ons te veel mensen uit een "volks" milieu met bijbehorend gedrag. Muziek hele dagen erg hard aan, en sowieso veel geluidsoverlast. Scooters en steps die met 30 km p/u over de camping crossen. Sanitair op momenten niet schoon maar de schoonmaak doet daar alles aan (overdag) . Ook het geraas van de snelweg hoor je de hele dag. Volgend jaar voor ons een kleinere camping waar ook meer toegezien wordt op de regels van de camping.

Camperen
Door VanMoorsel op 22-08-2023

Wij zitten nu de laaste week op de schatberg in totaal 3 weken hebben we er dan gestaan. Voor ons NOOIT meer een camping wat 5 sterren is nou sanitair heel vies, animatie team echt wij hadden verwacht dat ze langs kwamen met een karretje niet dus & zeg daar wat over bij de receptie nou dan wordt je afgeblaft. Het eten van de frietzaak niet helemaal ons ding. En dan nog niet te spreken hoe de camping erbij ligt verschrikkelijk zeg. Wij gaan met piepende banden na huis & ons zien ze hier niet meer terug heb nog niet zo slechte camping mee gemaakt als deze! De schoonmaak is om te huilen van het sanitair & dan gek vinden dat mensen /kinderen ziek worden als je alles met 1 & het zelfde doekje doet. De extra dingen die te doen zijn ook voor veel animatie vragen ze geld voor de kinderbingo & de volwassen bingo is ook om te janken met de pet op vooral als je prijzen hebt die je hebt gehaald bij de action & je betaald voor een kaart €20🫣

Soort hotel
Bungalowcomplex