Schinvelderhoeve
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotel Ga naar accommodatieBest Western Slenaken
HotelZeer goede service Ga naar accommodatieEperland
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieLandhotel Alberts
HotelGoed eten
Schinvelderhoeve
Geweldig. Back in time als je binnen stapt. Ontbijt, diner en kamers zijn top. Eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam. Hou je van dieren dan kun je hier en buiten je hart ophalen. Wandel en fiets mogelijkheden naast de deur. Ik vind het een aanrader.
De gastvrijheid en het relaxte verblijf is in eenwoord geweldig! En ook nog supermooie suite ,we hebben.genoten!
Een romantische locatie. Prachtige ruime suite. Gastvrije ontvangst door Bas en Leon. Flexibel in aanpassingen en mogelijkheden vanwege Corona. Gezellige en heerlijk kunnen eten, verwend met bubbels en lekkers van de Dutch cookie factory. Reetjes gespot in de achtertuin. :) Een echte aanrader. ( ligging vlak langs drukke weg maar in de Hoeve geen last)
Schinvelderhoeve
Hotel Schinvelderhoeve was een super leuke ervaring. Nadat wij geboekt hadden zagen wij wat negatieve recensies op internet, maar die vinden wij niet terecht. Zeker als je door de poort op de binnenplaats komt, dan waan je je in een heel andere wereld. De ontvangst was vriendelijk en de hoteleigenaar was wel aanwezig en heeft ons naar de Barones suite begeleid. Echt een heel gezellig ingerichte kamer. Vanwege de Corona regels hebben we eten besteld en dit werd op de kamer uitgeserveerd. Heerlijk gegeten. Kamer was schoon en de bedden prima, mooie badkamer met een heerlijk ligbad. Het ontbijt was erg goed en uitgebreid. Vers gebakken broodjes, vers fruit en yoghurt, vers vruchtensap, gekookte eitjes etc. Kortom, ondanks de Corona regels een super relaxed weekend gehad. Een echte aanrader.
Een fantastisch verblijf! Heerlijke kamer; rustige omgeving. Vriendelijke gastvrouw! Echt een aanrader!
Schinvelderhoeve nooit boeken! Dat is het beste advies wat ik u kan geven. Wij kwamen aan en vonden bij het raam een envelop met sleutel. Een erg gastvrij onthaal, maar niet heus. De matrassen en de kussens stammen uit het jaar kruik en een bed opmaken kunnen ze hier niet. Het 2 pers. bed was opgemaakt met 2 x 1 pers laken horizontaal over de matrassen heen. Zo heb ik nog nooit een opgemaakt bed gezien. Het heeft hier een troosteloze aanblik. Wij begrijpen dat dit hotel te boeken is via allerlei deals, dan zijn er nog mensen die daar in trappen. Wij hebben dit gekregen en vinden het zeer triest dat men deze kamers durft aan te bieden op internet. Met een paar kleine aanpassingen krijgt u waarschijnlijk veel minder klachten.
Schinvelderhoeve info
- AirconditioningNiet beschikbaar