Laagste prijsgarantie

TopParken - Résidence Valkenburg

We hebben de beste aanbieders voor Vakantiepark TopParken - Résidence Valkenburg voor je op een rij gezet:

7.1GoedScore uit 683 reviews

• Animatie programma
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer vakantiepark info

Résidence Valkenburg biedt luxe vakantiehuisjes en groene staanplaatsen in de heuvels van Zuid-Limburg. In het restaurant van Résidence Valkenburg (Schin op Geul) kun je een lekker hapje eten en in het zwembad vind je verkoeling. De ideale locatie om het historische Valkenburg te bezoeken. Met de auto ben je binnen een kwartiertje in Maastricht.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

683 Reviews over TopParken - Résidence Valkenburg

• 9Jack10-02-2023

Fantastisch mooie omgeving. Top park

Netjes park, vriendelijke mensen bij de receptie. Wij kwamen hier voor een weekend fietsen. Mooi huisje in de groep v.a 100. Nette prijs, mooi gelegen. Binnen ook schoon en goed onderhouden. Wij houden niet van extra luxe, dus deze huisjes zijn betaalbaar.

• 8Service
    • 8Activiteiten
    • 9Onderkomen
    • 8Zwembad
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 8Eetgelegenheden
  • 4Ton Bodenstaff15-12-2022

Park netjes "huisjes"" mag niet die naam dragen

Het park ziet er netjes uit als je echter bij het "huisje "komt schrik je wel,wat je op de foto's ziet als een mooi "bungalow huisje " is in het echt meer een veredelde caravan, het meubilair is wel aan vervanging toe , verder bevat het 2 kamers met een stapelbed en een bed en in de andere kamer 2 een persoonsbedden. De jacuzzi is prima op temperatuur. Op het park zijn er ook "huisjes" verhuurd aan werknemers die om 06.15 uur luid vertrekken. Bij vertrek wordt je gelijk om 10.00 uur gebeld waar je blijft om de sleutel in te leveren terwijl je onderweg bent om huisvuil in de containers te doen wat erg klant onvriendelijk overkomt en ik gelijk hiervan iets gezegd heb bij de receptie. Een excuus kon er net van af.

• 4Service
    • 1Kindvriendelijk
    • 5Prijs/kwaliteit
    • 5Eetgelegenheden
  • 7Marsha10-12-2022

Prijs omlaag anders niet meer terug.

Hebben een 6-pers.”luxe huisje” in Schin op Geul.Te hoge prijs voor het gebodene. Te klein voor 6p ons inziens.Kleine kamers.Een aantal attributen die anders kunnen.Geen stopcontacten in de slaapkamers.Geen klein lampje om e.v.t te kunnen lezen in bed; alleen de grote plafonniere. 1 haakje in badkamer voor 6 handdoeken.Niet hygiënisch.Washandjes kunnen over de chauffage in badkamer. Met 6 p? Je wacht op elkaar.Nergens anders een spiegel te bekennen.Toilet in badkamer dus ook wachten wanneer iemand onder douche of zo staat. Er wordt geen uitzondering gemaakt om met je gerief het park op te rijden. Ook niet bij belofte terug te komen na uitladen.Dus 1 auto kan een paar maal op en neer rijden om koffers uit/in te laden.Kan natuurlijk zijn dat je als ouder komt met 2 kinderen èn hun partners met eigen auto. Veel spullen mee, zeker als men komt voor 7-10 dagen.Neen,dit park is niet bijzonder. Wel de omgeving is 5 sterren waard.

• 6Service
    • 5Onderkomen
    • 5Prijs/kwaliteit
  • 8Janine18-08-2022

Fijn park

Voor het eerst op Topparken. Een mooi park, prima huisjes. Alles wat je nodig hebt zit erin. Bedden liggen prima. Schoonmaak kan wel echt vele malen beter als je erin komt. Een airco is wel echt noodzakelijk omdat het anders vreselijk heet is in de huisjes (met airco kwam het op de warme dagen nog niet onder de 27 graden binnen). Simpel maar heerlijk zwembad erbij. Goed restaurant. En het personeel, wie je ook tegenkomt op het park of bij de receptie, iedereen is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Dit is echt een enorm compliment waard. Niets is teveel of lastig.

• 10Service
    • 9Activiteiten
    • 7Onderkomen
    • 6Hygiëne
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 10Eetgelegenheden
  • 8AMC Geurts23-07-2022

Mooi park, prachtige omgeving.

Hoewel wij het park erg mooi vonden waren we wel wat teleurgesteld wat betreft de grote van ons vijf persoonshuisje. De slaapkamers zijn erg klein en de stapelbedden niet geschikt voor volwassenen. Het is eerder een huisje voor 2 volwassenen en twee kinderen! Verder waren wij best boos over het feit dat we zonder overleg een huisje kregen zonder airco, ik had een aantal weken voor de boeking gebeld en toen werd mij verzekerd dat alle huisjes airco hadden tegen betaling. Niet dus. Wij hebben een ventilator gekocht omdat de temperatuur opliep tot 37 graden en het `s nachts bijna niet afkoelde. Het huisje was wel goed schoon, het zwembad was heerlijk en de dames van de receptie en overige werknemers erg plezierig. Jammer dat de eigenaar van het restaurant geen ontbijt of barbecues en dergelijke aanbied. Er zouden heel wat meer gasten komen als hij wat meer zou bieden dan eten tot 20.00 uur. Het gebodene was wel erg lekker.

• 7Service
    • 8Onderkomen
    • 10Zwembad
    • 8Prijs/kwaliteit
  • 8Monique01-06-2022

Fantastisch !

Weer genoten voor de 4e keer. Lees over harde muziek ? Heb het ook gehoord, was overigens voor het eerst. Komen er regelmatig en genieten iedere keer weer. Heerlijk chalet, goed schoon deze keer. Kortom, tot over paar maandjes

• 9Service
    • 6Activiteiten
    • 8Onderkomen
    • 6Kindvriendelijk
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 8Eetgelegenheden
  • 6Ek26-05-2022

Luidruchtig

Tegenover het park staat een feest tent die van s middag s tot diep in de nacht harde muziek draait waardoor je je geen rust in je huisje hebt Zelfs met de deuren en ramen dicht hoor je s nachts de harde muziek. Het huisje is keurig netjes wel erg warm

• 3Service
    • 3Ligging
    • 7Onderkomen
    • 8Hygiëne
    • 4Prijs/kwaliteit
  • 5Fam K22-05-2022

Niet meer

Je moet er niet voor je rust heen gaan want wij waren er van vrijdag tm maandag en dag en nacht is er dreunende muziek, de ligging is niet prettig als je van rust houd het is erg druk misschien prettig voor jongelui die van muziek houden,het huisje is heel erg warm door plat dak en veel glas, de omgeving is mooi

• 7Service
    • 1Ligging
    • 5Onderkomen
    • 1Prijs/kwaliteit
  • 9Hendrikje14-05-2022

Heerlijke week gehad

Net terug van de vierde keer in dit park. Wij kunnen weinig tot geen minpunten opnoemen. Heerlijk rustig park met prachtig uitzicht op de mooie Limburgse heuvels. Wij zaten in een keurig ingericht, schoon chalet (met zijn tweeën weliswaar, met vier of vijf zal het inderdaad wat krap zijn). Het park ziet er prima uit, de groenvoorziening wordt netjes bijgehouden en moet nog wat volume krijgen, maar dat is een kwestie van tijd. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Wij komen hier absoluut nog eens weer!

• 9Service
    • 9Ligging
    • 9Onderkomen
    • 10Prijs/kwaliteit
  • 4Mariska09-01-2022

Teleurstellend

Deluxe valt nogal tegen. Huisje is zeer krap. Een van de 2-persoonskamers was zelfs niet veel groter dan een bezemkast. Wanneer de vaatwasser open stond kon de badkamerdeur niet open. Vaatwasser was ook stuk. Jacuzzi mocht niet gebruikt worden (hoorden we 1,5 week voor vertrek), er werd wel financiële compensatie voor geboden maar verhoogde de feestvreugde niet. De huisjes staan erg dicht op elkaar.

• 4Service

• ZwembadBeschikbaar (1)
  • SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TafeltennisBeschikbaar (1)
  • Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
  • EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
  • KinderanimatieBeschikbaar (1)
  • TennisNiet beschikbaar
  • Verwarmde zwembadenBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Masker verplichtBeschikbaar
  • Contactloos betalenBeschikbaar