Op de Beek
- Airconditioning
- Restaurant
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Op de Beek voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieBemelmans
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieResidentie Slenaeken
HotelGoed eten Ga naar accommodatieRiche
HotelZeer goede service
- Nelly van Ginkel31-05-2021
Fijn hotel op mooie locatie.
Vriendelijk ontvangst, kamer basic maar schoon. Wel jammer geen handdoekenrek/haakjes in de badkamer. De kamers zijn wel iets gehorig, vooral de 1e nacht. Maar de daaropvolgende tijdens slaapuren gelukkig rustig. Bedden zijn prima. Ontbijt ook gewoon ruim voldoende, vriendelijke ontbijtdames. 1 keer diner genuttigd, niets op aan te merken. Kortom goed hotel, voor herhaling vatbaar. Laten we de “eigen” zaken behouden. Toch veel gemoedelijker, wij kiezen nooit voor een keten. Bedankt voor het fijne verblijf.
- Carel Elferink17-05-2021
Een echte aanrader!
Hotel "op de Beek " is een Hotel dat de gastvrijheid en hartelijkheid van Limburg in zich heeft. Een gemoedelijke ontvangst met veel aandacht voor de gast. Kamers zijn netjes schoon en goed verzorgd. Het ontbijt was heerlijk. Een ruime gratis parkeerplaats en fietsstalling maken het compleet. Prijskwaliteit verhouding zijn uitstekend.Een volgende keer in Limburg : weer naar Op de Beek.
- Hans en Bernd13-09-2020
Gedateerd hotel met “eenvoudige” keuken
Hadden comfort kamer geboekt maar er was weinig comfort te bekennen. Oude, simpele badkamer, zachte matrassen, kleine tv-tje. Ontbijt simpel en elke dag het zelfde. Diner: elke avond frites, sla en een stukje vlees of vis. Je moest bij het ontbijt al opgeven wat je s avonds wilde eten. Kleine menukaart met weinig keuze. Je werd om 18:00 uur al aan tafel verwacht, snel eten en wegwezen. Slechte bediening op het terras. Één meisje moest zowel buiten als binnen bedienen. Bij het uitchecken moest betaald worden voor het verblijf en gebruikte consumpties. Rekening was veel hoger dan wat we gebruikt hadden. Mevrouw achter de receptie mocht het niet corrigeren en we moesten wachten tot “meneer “ terug was van de boodschappen. Verschil van €14 werd uiteindelijk gecorrigeerd. Het is een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes maar een lang verblijf raden we niet aan. Elke dag het zelfde eten In een sfeerloos restaurant.
- Burt03-09-2020
Super gezellig familie hotelletje
Leuk hotelletje. Voor en achter terras. De appel hangen aan de bomen, de koeien lopen in de weide en het beekje hoor je het water stromen. GEWELDIG. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen, en werd me wegwijs door het hotel gemaakt. Het lounge gedeelte, het restaurant / ontbijtruimte, Veranda waar ik de fiets kon neerzetten. Daarna werd ik naar mijn 1 persoons kamer gebracht. Kleine kamer maar voor 1 persoon super. Het ontbijt was van 8,30 uur tot 10 uur door Corona werd alles uitgeserveerd. Zeer fijn er was van alles, en was er iets te weinig kon altijd bij krijgen. Avond eten 18,00 uur tot 19,30 Uur werd ik aan tafel verwacht. Smiddags had ik al doorgegeven wat ik wilde eten. Heerlijk en ook weer genoeg keuze. Limburgs zuurvlees is een aanrader. Ik heb 4 dagen heerlijk genoten , ben tot rust gekomen. Lekker gefietst en gewandeld. Ik kom zeker nog eens terug
- Tjikke03-09-2020
kleintje vakantie
wij hebben een heerlijk verblijf gehad in dit gezellige hotel. De comfort kamer was lekker ruim met goede bedden, een badkamer met douche en bad en alles schoon. Het ontbijt werd i.v.m. de de coronamaatregelen aan tafel geserveerd. Dit was prima, lekkere broodjes en voldoende beleg. De gastvrouw kwam regelmatig langs om te vragen of we genoeg hadden of nog iets erbij wilden hebben. 's Ochtends kon je op de menulijst aangeven wat je 's avonds wilde eten. Dit had als voordeel dat je niet lang op je eten hoefde te wachten en bovendien voorkom je op deze manier verspilling van voedsel, omdat de kok precies weet wat en hoeveel hij moet koken. Hier is goed over nagedacht. Het eten was prima. Kortom een fijn verblijf in een prachtige omgeving. Een hotel om weer terug te komen.
- Herman25-08-2020
Slecht, kom hier niet meer terug.
Moesten wachten terwijl de eigenaar buiten bleef. Moesten het diner al direct doorgeven, tijden het eten begreep ik het, slappe salade, varkenshaas geheel uitgedroogd en taai. Kan niet anders dat deze al geruime tijd in een warmhoud bak heeft gelegen. Ontbijt.. mandje met uitgedroogd brood stond al een tijdje op tafel samen met de sinaasappelsap uit pak. Slappe koffie uit de automaat. De geboekte comfort kamer was gedateerd, stoffig, oude slecht overgeschilderde meubeltjes En een badkamer uitzet jaar prik. Klacht aangegeven dat deze niet overeen kwam als de foto’s van de website, waar een moderne badkamer op stond. Na enige discussie een kleinere standaard kamer gekregen met daarin wel de moderne badkamer. Bij uit checken de rekening €.140,- te hoog, dit na een kleine uitleg van mijn kant gewijzigd. Bij thuiskomst de rekening nog eens gekeken, tafelwater a, €.5,- op de rekening die ik nooit heb besteld. Kortom, Nooit meer.
Hotel Op de Beek info
- AirconditioningBeschikbaar