Hotel Salden

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Salden voor je op een rij gezet:
Hotel Salden
Na een aantal jaren weer een weekend geboekt in de mooi gelegen familiehotel. De familie is zeer gastvrij en enthousiast. De kamers dik in orde, het ontbijt is goed en het de gerechten op de kaart zijn tongstrekend. Ze hebben het hier dik voor elkaar. Wij komen weer!
2 weken geleden zijn we 8 dagen naar Schin op Geul geweest in hotel Salden bij Jack en Jolanda. Wij werden heel warm onthaald, ook door dochter Kim. We hebben erg genoten. De kamer en het terras hadden een prachtig uitzicht op de heuvels. Alles was prima verzorgd en schoon. Het ontbijt was geweldig en voor s 'middags had je nog een lunchpakketje. Het diner was fantastisch! De eigenaren zijn zeer gastvrij, niets is teveel en ze proberen het iedereen naar de zin te maken. Ze hebben altijd tijd voor een praatje. Kortom een hotel waar we zeker nog terugkeren. Dus een echte aanrader!
Wat een gastvrij onthaal! Gelijk bij binnenkomst wordt je met alle egards onthaald. Niets is deze mensen teveel. Altijd in voor een praatje. Uitzicht is prachtig. De kamer groot en schoon. Het ontbijt heerlijk. Wat je niet op kon mocht je meenemen als lunch. Geweldig! "s avonds ook heerlijk gegeten. Om daarna op het terras nog lang te genieten met een drankje, genietend van het mooie uitzicht. Wij komen zeker nog een keer terug. AA

Hotel Salden
Gastvrij ontvangen door de familie, Jack, Jolanda en Kim van Hotel Salden. Mooi uitzicht op De Keutenberg. Het hotel doet heel huiselijk aan. Hele ruime, schone kamers met fijne bedden. Ontbijt is heel goed verzorgd en meer dan voldoende en het diner ook heel goed verzorgd en lekker met verse producten. Jack is een goeie kok! Lekker op het terras zitten met een lekker kopje koffie en daarbij nog een verwennerij met brownie, noga, bonbon en slagroom. 's Avonds nog lekker op het terras zitten met een glas bier en een lekker wijntje. Zeker voor herhaling vatbaar. Jack, Jolanda en Kim dank je wel voor een leuk weekend wat we gehad hebben. Zeker mede door jullie gastvrijheid!
Wat een feestje. Super gastvrij hotel! We hebben 2 nachten geslapen en gegeten. Fijne schone hotelkamer met prachtig uitzicht op de keutenberg vanaf t balkon! 2 heerlijke maaltijden genuttigd, ontbijt goed met fijne variatie. Al met al een zeer geslaagd weekend mede met dank aan de zeer gastvrije eigenaren! Wij komen hier zeker terug! Een aanrader!
Wat een heerlijk knus hotel is dit! Je wordt welkom geheten alsof je een goede vriend bent! Leuk welkomst gesprek. Heel persoonlijk, rustig en vriendelijk! We waren slechts 1 nacht (bezoek concert Andre Rieu). Eerste drankje bleek welkomstdrankje. 's Ochtends een uitgebreid ontbijt en de service dat je meeneemt, wat je overhoudt. Schone kamer en badkamer. Als we in deze omgeving zijn komen we zeker terug. Dank familie van de Broek!
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |