Kasteeltje Hattem (Bijzondere overnachting)
We hebben de beste aanbieders voor Kasteeltje Hattem (Bijzondere overnachting) voor je op een rij gezet:
Over Kasteeltje Hattem (Bijzondere overnachting)
Ontsnap aan de alledaagse drukte en laat je verrassen door Kasteeltje Hattem, een unieke bestemming in Roermond! Dit charmante hotel biedt een uitzonderlijke ervaring met zijn prachtige tuin en de veelzijdige recreatiemogelijkheden in de omgeving. Ideaal voor liefhebbers van fietsen en wandelen. Een verblijf hier belooft rust, ontspanning en avontuur.
Fletcher Hotel-Restaurant Château de Raay
HotelHof van Slenaken - Hotel & Apartments
HotelHotel Salden
Hotel
De ligging
Kasteeltje Hattem is prachtig gelegen in Roermond, een stad rijk aan cultuur en natuur. De perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving op de fiets of te voet. Of je nu op zoek bent naar avontuur in de omliggende landschappen of de lokale cultuur wilt opsnuiven, alles ligt binnen handbereik. De historische stadskern, met zijn boetiekjes en terrasjes, nodigt uit voor een ontspannen dagje uit. Voor de natuurliefhebbers zijn er talloze wandelpaden en fietsroutes in de directe omgeving. En met de dichtstbijzijnde luchthaven Geilenkirchen (GKE) op een steenworp afstand, is Kasteeltje Hattem zowel nationaal als internationaal gemakkelijk bereikbaar.
Kasteeltje Hattem blinkt uit met zijn intieme sfeer en persoonlijke service in een exclusieve setting. Dit hotel heeft alles in huis voor een onvergetelijk verblijf. Met slechts 8 kamers is er een garantie op rust en privacy. De aanwezigheid van een prachtige tuin biedt een serene plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Voor de actieve vakantieganger staat de fietsverhuur klaar om de prachtige omgeving van Roermond te verkennen. Het hotel beschikt verder over moderne faciliteiten zoals roomservice, een conferentieruimte voor zakelijke bijeenkomsten en gratis Wi-Fi in de gemeenschappelijke ruimtes. Het ruime parkeerterrein biedt kosteloze parkeergelegenheid, wat het hotel ideaal maakt voor gasten die met de auto komen.
Bij Kasteeltje Hattem is de culinaire ervaring een essentieel onderdeel van je verblijf. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en biedt de mogelijkheid tot het kiezen van een middagmaaltijd. Voor degenen die specifieke dieetwensen hebben, zijn er dieetgerechten en kindermenu's beschikbaar. Daarnaast kunnen vakantiegangers genieten van speciale menu's die met zorg zijn samengesteld. Of je nu in de stemming bent voor een lichte lunch, een uitgebreid diner of gewoon een drankje wilt doen aan de bar, Kasteeltje Hattem zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.
Houd er rekening mee dat Kasteeltje Hattem in het algemeen niet geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Maastrichterweg 25, 6041 NZ |
Kasteeltje Hattem (Bijzondere overnachting)
Kasteeltje Hattem, Roermond. Tja.... wat kunnen we zeggen. Alles, maar dan ook àlles klopte.
Van de ontvangst, eerst door de loslopende kippetjes en daarna door de eigenaars, tot het einde. Ongewoon verrukkelijk eten, de Sgroppino's, de wijn en de stoelen..... ja, de stoelen; nog niet eerder in een restaurant zo goed kunnen zitten 😀. Dan wordt de bestelling, eten en drank, opgenomen zonder schrijfblokje of tablet, en ieder van ons 4-en bestelde wat anders. Klasse!
Bij de geroosterde tonijn een sorbet van wasabi en pareltjes van soja. Kom er maar op. Bij alle eerste happen hoorde je bij een ieder klanken van genot vanwege het perfecte eten.
Groot restaurant maar voelt toch klein en intiem, daar de ruimtes van elkaar gescheiden zijn door o.a. mooi opgemaakte bloemstukken.
De witte pauwen liepen 's avonds langs het raam op zoek naar een veilige slaapplek hoog in de boom, weg van eventuele vossen.
Wij komen zó echt weer snel terug!
wij hebben op zich heerlijk geluncht met alles erop en eraan, voorgerecht , hoofdgerecht en dessert. Diner tussen de middag zeg maar. We hebben wederom genoten van de mooie ambiance, het fijne personeel, de leuke eigenaren . er is echter een maar en dat is het feit dat wij met honger weg gingen. De borden zijn mooi opgemaakt maar de porties zijn buitengewoon klein, nauwelijks groenten of je moet een half worteltje groente of piepklein maiskorfje met een half klein aardappeltje groente noemen wat het natuurlijk wel is, lekker sausje eroverheen, klein stukje hertenbief enkele plakjes. Het dessert wordt ook steeds kleiner en minder. Kortom heel fijn en mooi maar de prijzen stijgen de pan uit en staan niet meer in relatie tot wat je op je bord krijgt en helaas ; wij staan daar niet alleen in. We horen het van meer Hattem gangers om het zomaar te zeggen. Jammer, wij blijven voorlopig weg, hier hebben we geen zin meer in, echt jammer.
Prima sfeer, zeer klantgericht, mooie ruime kamers, lekkere keuken en supervriendelijk personeel
Kasteeltje Hattem (Bijzondere overnachting)
Super lekker eten, mooie ligging en alles op en top! Het eten was echt heerlijk! Compliment voor de kok. Ook zo leuk de kip Guus en de varkentjes. Wij komen graag nog een keer terug.
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad, mooi park, prachtig kasteeltje met een heerlijke kamer en jacuzzi. Het culinaire diner was zeer goed. Goed bed, heerlijk ontbijt en zeer fijne maar vooral leuke gastheren. Tot een volgende keer!
Een prachtige ligging en een hele mooie kamer. Riant bed, badkamer met bubbelbad en rituals producten en een gezellig zit gedeelte. We hebben echt genoten en het ontbijt de volgende ochtend was prima met vers fruit en lekkere broodjes. Helaas 2 dagen regen dus niet veel van de omgeving gezien