/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fa95766c8-cf9d-4691-9cd1-1dc43ec603d5%2Fe5da8c8d-ec6c-4c1a-8cd2-0904c110693b.webp)
La Dolce Vita
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03040000-03049999%2FE3043740.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02950000-02959999%2FE2956093.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02950000-02959999%2FE2956094.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Fvrw%2F02880000-02889999%2FE2885669-foto1010808.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Fvrw%2F02880000-02889999%2FE2885672-foto1010816.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor La Dolce Vita voor je op een rij gezet:
La Dolce Vita
Met onze dochter van 1,5 in een tent gekampeerd. Heerlijke week gehad. Sanitair is schoon en ruim, leuke schommel, zandbak, veel fietsjes en karretjes. Eigenaresse is zeer gastvrij en behulpzaam. Prachtige omgeving, dorp zelf is niet heel veel te doen maar met stukje fietsen of wandelen (naar station) voldoende mogelijkheden.
Heerlijke rustige camping. Marian is een zeer hartelijke vrouw, en ook de achterwacht was goed geregeld. Mooi en schoon sanitair. Wij hebben het heerlijk gehad, komen graag terug! Groet Liesbeth
Heerlijk rustige en goed verzorgde camping. Nieuw en zeer schoon sanitair. Ruime plaatsen. Er staan ook enkele safaritenten. Bij ontvangst kregen we verse eitjes en later nog een keer. Na een dagje fietsen lagen er 2 plakken zelfgebakken cake op onze tafel. Eigenaresse is erg vriendelijk en betrokken.
La Dolce Vita
We hebben 4 dagen in een Safari tent gezeten en genoten van ons verblijf. Hele vriendelijke eigenaresse die eitjes en verse cake kwam brengen. De kinderen konden heerlijk spelen op de skelters en stepjes en de omgeving is zo mooi.
Heerlijk gekampeerd met de camper. Wat een hartelijk ontvangst van de eigenaresse! Zeer gemoedelijk en toegankelijk. Aan de buitenkant verwacht je niet zulk mooi en schoon sanitair. 2 keer verrast met een aardigheidje, een paar eitjes en 2 stukjes zelf gebakken cake. Ons voornemen was 2 nachtjes, we verbleven er uiteindelijk 4. Hadden we meer tijd gehad waren we langer gebleven. Echt een aanrader!
Rustige camping in mooie omgeving. Persoonlijke ontvangst met verse eitjes! We verbleven in een van de safaritenten. De tenten zijn nieuw. Ze zijn heel compleet ingericht, netjes en schoon. De camping is autovrij, wat fijn is voor de kinderen. De camping ligt ideaal voor uitjes in de omgeving. Het treinstation ligt op vijf minuten lopen van de camping en brengt je in 20 minuten naar Maastricht.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |