Eldorado
Met het mooie week dachten we maandag zullen de de camper van onze ouders lenen en nog een paar dagen in Nederland weg gaan. Wat een leuke camping is dit. Ontvangst was heel hartelijk. Groen is mooi onderhouden ruime plekken met zicht op het water. Je moet deze wel extra boeken standaard sta je tweede rij. Mooi luxe sanitair ook erg schoon! Wij komen zeker weer.
Grote kampeerplaatsen, maar wij stonden met onze camper in de modder en kregen de camper niet recht gezet. De toiletten waren veroudert maar wel netjes
we hebben twee weken op eldorado gestaan. ondanks het erg slecht weer was hebben we ons prima vermaakt. er is veel te beleven in de omgeving. Cuijk is leuk, Gennep is leuk. Nijmegen is ook een gezellige stad om naar toe te gaan. voorzieningen zijn prima in orde 16ampera stroom en water op de plek. zelfs afvoer is aanwezig dus niet lopen met die vieze tank. toiletten zijn super schoon en luxe. hebben we niet vaak zo mooi gezien in nederland. toppertje

Eldorado
We hebben hier gestaan met de vierdaagse van Nijmegen. Heerlijk vertoeven hier. Wij hadden een plaats met privé sanitair. Dit zijn mooie douches. Wij komen volgend jaar weer!
Voordat we op vakantie gaan naar Frankrijk wilde we even onze caravan uitproberen. Zo kwamen we bij Eldorado terecht. We hadden 3 nachten geboekt en zijn er uiteindelijk 7 gebleven! Je wordt zeer hartelijk ontvangen door de beheerder Rob. De plaatsen zijn ruim. Er is ook drinkwater op de plaats, erg makkelijk. Wij hebben dagelijks in de mookerplas gezwommen, in de bocht ligt een vlot met een zwemtrap dat is ideaal. Ook is er een kinderbadje ziet er leuk uit voor de kleine kids tot een jaar of 5. In de omgeving zijn heel veel horeca gelegenheden. En een zeer uitgebreide camping supermarkt op de camping. Wat wil je nog meer!
Voor het schrijven van mijn beoordeling zag ik onderstaande beoordelingen. Wij hebben het zeker niet zo ervaren! De prijzen zijn erg netjes. Ook is de camping aan het veranderen van strategie vertelde de beheerder. Het was een camping met veel vaste plaatsen. Daardoor werd het zicht op het water belemmerd. Wij hebben aan het water gestaan als passant. Wat een uitzicht! Als het je het ons vraagt een van de mooiste gezichten van Nederland! Wij komen ook vaak bij de Altena in Oosterhout, wij begrepen dat dat de zuster camping is en dat Eldorado de zelfde beleving krijgt.
Douches zijn ruim en luxe, euro voor het douchen vinden wij niets van te zeggen. Je kunt alle kanten op hier.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |