9.4FenomenaalScore uit 28 reviews

9.4FenomenaalScore uit 28 reviews

Ruimte

Fantastisch
Door Vincent Koper op 27-08-2020

In een woord geweldig. De inventaris is soms wat gedateerd, maar alles is perfect in orde. Goed onderhouden. Netjes schoon. Aan alles is te merken dat de eigenaren netjes met hun spullen omgaan waardoor het je als gast aan werkelijk niets ontbreekt. Zelfs toen bleek dat wij bij vertrek iets hadden beschadigd is dit op een zeer nette wijze opgelost. Uiteraard moest de kleine schade worden betaald (incl bonnetje). Dit laat dus zien dat de eigenaren de woning weer in perfecte staat hebben gebracht voor de volgende vakantiegangers. Net zoals wij de woning betraden.

Fantastische speelhal, dito boerderijdieren, dito woonerf met zwembad en springkussen.

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en bedanken jullie voor de gastvrijheid. Wij komen zeker nog een keer terug.

Super
Door Familie van Beek op 15-01-2019

Een aanrader voor iedereen. Mooi gebied en bij slecht weer hoef je je niet te vervelen. Is voor jong en oud super.

Het is echt een mooie gezellige camping
Door Martine op 30-12-2016

De camping is echt een leuke maar ook super gezellige camping de eigenaren zijn ook super vriendelijk Deze camping is echt een aanrader vooral als je een rustige plek zoekt. Het is ook echt kindvriendelijke camping het is voor jong en oud.

Met vriendelijke groet stefan martine en sara mulder

Heerlijke plek
Door R.Vos op 17-03-2016

Dit vakantiehuis is een echte aanrader voor grote gezinnen of opa's en oma's met kleinkinderen. Zowel bij slecht als bij mooi weer is er altijd iets te doen . De boerderij ligt op korte afstand van fiets- en wandelroutes. De inrichting van de woning is zeer goed onderhouden en schoon.

Prachtige plek.
Door Hilly de Roode op 19-06-2015
Onbekend reisgezelschap

Leuk , schoon en gezellig. uitzicht op eigen tuin is mooi, maar vanaf de straat in hooitijd, behoorlijk lawaaiig. Verder een rustige buurt. De vogels zingen de hele dag!

Superfijne vakantieboerderij
Door Lia van Herk-Bogaerts op 29-05-2015
Onbekend reisgezelschap

Goed ingericht, superschoon, gezellig. Heerlijk landelijk met uitzicht op wei met ponny, walabi, alpaca's. De eigenaars zijn super vriendelijk en behulpzaam bij alles wat je graag wil. De prijs is prima t.o.v. wat je ervoor krijgt. Het is een zeer kindvriendelijke accommodatie met veel spelletjes, speelgoed en voor de grotere een ruimte met voetbalspel, flipperkast, biljart en nog vele andere dingen, In de garage staan fietsen en fietsstoeltjes, eenwiel fietsjes enz. Zeer compleet