De Peelfluiter
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Visvijversweg 6, 6035 SM |
De Peelfluiter
Kleine camping gelegen tussen akkerbouw op vrij grote afstand van winkel. Op de dag dat ik geboekt had was er niemand aanwezig ,heb uiteindelijk me tent maar op de gereserveerde plaats neergezet.Ik heb de eigenaars wel iedere avond bij de vaste gasten gezien.
Een prachtige goed verzorgde camping met ontzettende lieve en aardige eigenaars. Het sanitair was erg schoon en de grasmat Werd ook goed kortgehouden. Ideaal is de betonnen plek voor de caravan. De douches hadden naar onze mening ietsje ruimer gemogen want met afdrogen stootte je nu tegen de wanden. De douches ansich waren heerlijk krachtig en goed warm. Echt een aanrader de Peelfluiter.
Prachtige omgeving en schoon sanitair Top camping. Mooie ruime verharde plekken. Vriendelijke eigenaren
heerlijke camping ideaal voor rustzoekers, je wordt gewekt door de vogels, alle plekken verhard dus geen kale plekken in het gras, alles prima onderhouden, zeer net en schoon sanitair en vriendelijke eigenaren, fiets en wandelroutes direct aan de camping, TOP!
We hebben ruim een week op deze zeer nette camping gestaan. De ontvangst was allervriendelijkst. Het sanitair werd tiptop bijgehouden. De plekken zijn voorzien van een harde ondergrond waardoor je makkelijk kunt plaatsen. Het campingveld zag eruit als een biljartlaken. Daarnaast is er een slecht weer voorziening met wat extra voorzieningen. Kortom een camping die we van harte aanbevelen.
Deze camping is echt een van de de fijnste en beste waar ik ooit heb mogen staan. Van het hartelijke welkom tot het moment van vertrek op en top gastvrijheid. Mooie en ruime plaatsen en fantastisch sanitair. Een goede mix van seizoen plaatsen, weekend gasten en vakantievierders. En dat allemaal op slechts 25 plaatsen. Ook een camping waar de auto niet bij de caravan mag. Hoe fijn is het om niet de hele dag tegen blik aan te zitten kijken. De omgeving is niet minder. Lekker fietsen door Zuid-Oost Brabant of Limburg. De terrasjes in de dorpjes in de omgeving. Het weer maakte het helemaal af.