Walnut Lodge
We hebben de beste aanbieders voor Walnut Lodge voor je op een rij gezet:
Dalauro Next
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Bovenstraat 2, 6255 AV |
Walnut Lodge
Een warm bad, wat een heerlijke plek!Bij aankomst, veel vroeger dan eigenlijk de bedoeling was, toch heel hartelijk ontvangen door Brian en we konden meteen onze spullen kwijt. Het is duidelijk te merken dat Brian en Gert-Jan dit met veel liefde doen, ze zorgen echt fijn voor hun gasten, met humor en veel attente details. We kregen tips mee voor de mooie omgeving (om te gaan fietsen) en ook voor leuke eettentjes.Het beste eten in de omgeving was echter bij hun zelf, het ontbijt was geweldig! Daar zou ik een tien plus voor geven. Verder: een uitstekend bed, een zeer comfortabele badkamer en ook plek om onze fietsen veilig weg te zetten 's nachts. Al met al heeft dit verblijf onze verwachtingen ruimschoots overtroffen! En we zijn vertrokken met het gevoel nieuwe vrienden gemaakt te hebben, want Gert-Jan en Brian zijn echt superleuk en aardig.
Zeer vriendelijke ontvangst met koffie en zelf gebakken taart in een mooie tuin.
Je mag daar gewoon jezelf zijn, en het is daar altijd zeer schoon !
Het ontbijt was fantastisch goed verzorgd.
Brian en Gert-Jan, wij hebben voor a.s. juli alweer gereserveerd 🤗.
Walnut Lodge
Fantastische lokatie ! Een dikke 10 ! Ontzettende gastvrijheid van de gastheren, je voelt je vanaf de eerste stap bij binnenkomst gelijk thuis. Wij waren er met een vriendengroepje van 6 personen en alles was tip/top in orde. Prachtige kamers en badkamers in een prachtig pand. Heerlijk ontbijt met alles erop en eraan ! Wat hebben we genoten en ja, we komen zeker een keer terug ! Bedankt !
De website van de B&B geeft de sfeer goed weer. Alles ziet er mooi en verzorgd uit, zowel de kamers als de tuin. Wij zaten in kamer 1. Heerlijke boxspring, ruime badkamer, gezellige sfeer. Twee nachten hier geweest en twee keer verschillend ontbijt, die variatie vind ik zelf leuk (oa vers fruit, verschillende jams). De gastheren zijn in voor een praatje, maar zeker niet opdringerig. De B&B is heerlijk rustig, maar in de buurt is genoeg te doen. Ik vond het zelf heel fijn dat er geen tv op de kamer is en dat er wel de mogelijkheid is om tv te kijken in de gezellige woonkamer. Hier staan oa ook boeken en spelletjes. Ik vind het een aanrader!