Vakantiehuis Hoeve Endepoel
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Ab en Ineke26-06-2022
Een aanrader!
Een lief vakwerk vakantiehuisje voor 4 personen op het erf van een caree boerderij met panoramisch uitzicht! Geheel compleet, bijzonder schoon, prima bedden! Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen en mooie dorpen in nabijheid. Eigenaren Pim en Yvonne zijn vriendelijke, aardige mensen. Zij doen er alles aan om de gasten een fijne vakantie te geven. Alles bij elkaar wordt je hier blij van, wij tenminste wel. Een aanrader!
- Hans05-06-2022
Fijn (fiets)vakantieverblijf in rustige omgeving
Hoeve Endepoel vakantieverblijf te Noorbeek is rustig en landelijk gelegen met fraaie vergezichten. Een mooie uitvalsbasis voor onze fietsvakantie. Het vakantiehuis was schoon en volledig ingericht en alles werkte naar behoren. Auto parkeren is geen enkel probleem, er is voldoende parkeergelegenheid. Onze racefietsen konden binnen staan, top. Na een wat streng ontvangst over huisregels hebben wij een heel prettig verblijf gehad met vriendelijke en meedenkende gastvrouw Yvonne en haar man. Een aanrader!
- Fam van der Niet09-10-2021
Fantastische vakantie in Hoeve Endepoel gehad
- Frank04-10-2021
Heerlijk verblijf in een schitterende omgeving.
Fraai, sfeervol en schoon appartement. We komen hier vaker en worden altijd hartelijk onthaald door eigenaren Yvonne en Pim. Veel gewandeld door de werkelijk prachtige directe omgeving. Ook een goede uitvalbasis voor uitjes verderop in zuid-Limburg. En als (Geheime) tip: bezoek vooral ook de op een steenworp afstand net over de grens gelegen Voerstreek. Uniek! We kijken alweer uit naar een volgend verblijf op de hoeve.
- Eten
- Kindvriendelijk
- Maaike04-10-2021
Sublieme ervaring op toplocatie in droomlandschap
Vakantiehuis Hoeve Endepoel info
- CafeNiet beschikbaar