7.2GoedScore uit 553 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Geniet van al het Limburgse natuurschoon op onze gastvrije, gezellige en goed verzorgde familiecamping. Onze kindvriendelijke familiecamping in Limburg is bij onze gasten zeer geliefd om de ideale ligging in de Zuid-Limburgse natuur, de ruime kampeerplaatsen en het schone, goed verzorgde sanitair. W...

Camping 't Geuldal

7.2GoedScore uit 553 reviews

Mooie ligging en leuk voor jonge kinderen
Door Sanne op 30-10-2023

Zelfs met minder mooi weer een fijne camping. Ligging is prachtig en op fietsafstand van Valkenburg en Maastricht. Ruime kampeerplekken en schoon sanitair. Voor de kinderen een leuke speeltuin, verschillende dieren die eens per dag samen gevoerd mogen worden en een gezellig hard werkend animatieteam. Mede dankzij Asmara en Xavier hebben onze kinderen een fijne vakantie gehad.

Heerlijk!
Door Femke op 25-08-2023

Prima, fijne camping. De safari tent van villatent voorzien van een fijne douche, toilet en airco. Het animatieteam met Xavier en Asmara hebben onze zoon een leuke tijd gegeven.

weinig bijzonders
Door Esther Derksen op 12-08-2023

Camping met weinig sfeer, wij hadden ook de pech dat we slecht weer hadden. Maar de camping heeft weinig uitstraling.

Als je online reclame maakt voor een recreatieveld met midgetgolfbaan, zorgt dat dit alles ook uitnodigend er uitziet. De midgetgolfbaan is meer een veredelde knikkerbaan. Ik denk dat de ideeën goed zijn, maar de uitvoering van alles is het net niet.

Slechte wifi, weinig sanitair. Wel schoon en fijn dat we gebruik konden maken van de afwasmachine. Animatie is leuk tot een jaar of 10.

De omgeving is mooi, leuke wandeling vanaf de camping en Maastricht en Valkenburg zijn goed te doen met de fiets.

Kortom: leuk, maar een camping met potentie.

Camping 't Geuldal

Gezellig
Door Sophie op 03-08-2023

Mooie camping, goed bij gehouden en vriendelijk personeel. Voor de kinderen was er een enthousiast animatie team die hard werkt. Bingo was gratis en gezellig. Het sanitair was schoon en het eten lekker. Goeie ervaring gehad

Prima camping, maar....
Door Wim op 19-06-2023

Wat een ongelofelijk slechte WiFi! De installatie lijkt goed (voldoende WIFI-punten) maar ze werken gewoon helemaal niet. Er wordt echt geen serieuze actie ondernomen om het technische probleem op te lossen. Jammer, want een mooie camping als deze krijgt daardoor jammerlijk slechte (maar wel terechte) recensies

Mooie camping en super voor de kinderen
Door Jelle op 17-06-2023

Mooie goed verzorgde camping. Voor iedere nieuwe gast een fris gemaaid plekje. Plekken zijn ruim opgezet. Wij hadden een plekje in de buurt van het sportveld waar de kinderen lekker konden spelen. Sanitair gebouw het dichtst bij onze plek was te klein. Wij gingen daarom naar het hoofdgebouw waar voldoende douches waren. Omgeving is mooi om wandeltochtjes te maken. Houd wel rekening met de heuvels. Het is af en toe flink klimmen, maar dan heb je vaak ook een prachtig uitzicht.

Camping-informatie
Aantal huisjes op park