Over Camping 't Geuldal
CampingCamping Hoeve de Schaaf
Camping't Hemelke
Camping
Camping 't Geuldal
Geniet van al het Limburgse natuurschoon op onze gastvrije, gezellige en goed verzorgde familiecamping. Onze kindvriendelijke familiecamping in Limburg is bij onze gasten zeer geliefd om de ideale ligging in de Zuid-Limburgse natuur, de ruime kampeerplaatsen en het schone, goed verzorgde sanitair. Wij maken het iedereen graag naar de zin; kinderen, ouders, liefhebbers van wandelen en fietsen, natuuraanbidders, rustzoekers, kortom iedereen die houdt van het kampeerleven...of er aan toe is;-)
Camping 't Geuldal blijkt een ware hit onder vakantiegangers, vooral voor gezinnen met jonge kinderen. De mix van ruime en mooi ingerichte kampeerplekken, gedeeltelijk voorzien van kunstgras, draagt bij aan het comfort. De camping wordt geprezen om haar kindvriendelijkheid, met een prachtige binnenspeeltuin en nieuwe speel- en beleeftuin waar kinderen zich uitstekend vermaken. Ook de aanwezigheid van dieren en een leuk animatieteam worden als pluspunten ervaren. De brasserie met goede kwaliteit eten en het vriendelijke personeel maken het plaatje compleet. Kortom, Camping 't Geuldal is echt een aanrader voor een fantastische vakantie volgens de enthousiaste vakantiegangers.
Fietsverhuur
Openbaar vervoer: 2000m
Treinstation: 2000m
Adresgegevens | Gemeentebroek 13 , 6231 RV |
Camping 't Geuldal
Mooie en ruime caravanplaats. Comfortplaats 220. Deze plaats was netjes , schoon en gedeeltelijk voorzien van kunstgras. De camping is leuk ingedeeld , kindvriendelijk. Het restaurant heeft een bescheiden kaart , kwaliteit is goed. Personeel is vriendelijk. Grote minpunt het zeer verouderde sanitair. Regelmatig tot mijn enkels in eigen douchewater gestaan. In de scheerruimte is de vloer zo slecht , opgezwollen door vocht, dat je verwacht er doorheen te zakken. Sanitair gebouw is beslist Ardoer onwaardig. De opmerking in advertentie dat er 3x per dag wordt schoongemaakt is niet waar. Hooguit 1x per dag.
Prachtige camping. Wij zijn er 3x geweest en ieder jaar weer beter. Ideaal het kunstgras op de plek. Daarnaast leuk voor kinderen tot 10 jaar ongeveer. Prachtige binnenspeeltuin, goede brasserie, mooie ruime en grote plaatsen, gezelligheid. Het enige wat wij missen is een zwembad. Want het zwembad in Meerssen is niets.
Camping en omgeving qua natuur erg mooi. Camping voor jonge kinderen. Jammer dat je dan vaak in de avond wietlucht ruikt. Daarnaast zijn er veel te weinig toiletten en douches ( wel een extra douchecontainer, maar deze zet ook geen zoden aan de dijk), waardoor deze ook echt niet schoon waren. In het roestvrijstalen aanrecht bij de vaatwasser, kon je in het stof en de viezigheid je naam schrijven. Bij vertrek mijn ervaringen gedeeld. Ze maken toch echt drie keer per dag schoon….. als antwoord.
Camping 't Geuldal
Fantastische vakantie gehad op Camping 't Geuldal met ons gezin (2 kids) in een tent. Zeer mooie camping, en alles goed onderhouden. Nieuwe speel en beleeftuin is prachtig, ons zoontje (10 jaar) heeft zich hier goed vermaakt. Dieren zijn leuk en animatie is ook super leuk. Bedankt dames. Echt een aanrader. Groet Familie uit Friesland
Dwingend verzoek vooraf om te reserveren en een plaats te kiezen. Vervolgens kost dit 37,50 (12,50 administratiekosten en 25 voor de plaats). Terwijl je zelf de volledige administratiekosten doet. Kruideniersmentaliteit met amperetarieven. Wij namen 10 ampere maar dat was het echt niet. Ook veel klachten over gehoord van andere mensen. Kampeerplaats met tapijt erg ruim en mooi. Helaas was het sanitair in kwantiteit en kwaliteit ruim onder de maat. Kortom: zeker niet ardoer waardig!
Gekampeerd met de vouwwagen op een van de nieuwe familieplekken recht tegenover de nieuwe natuurspeeltuin. Een heerlijk luxe tapijtje van kunstgras onder onze voeten, onder de luifel. Tenttapijt leggen was daardoor niet nodig. De plek was zeer ruim en rustig gelegen en de natuurspeeltuin, hoewel logischerwijs nog wat weinig begroeid, was geweldig, hier hebben de kinderen heel wat uurtjes doorgebracht waarbij wij vanuit de luie stoel voor de tent een oogje in het zeil konden houden. Daarnaast gezellige animatie, leuke ophaalrondes, een super binnenspeeltuin voor de jongere kinderen, gezellige brasserie, kortom een topcamping voor gezinnen! Enige kanttekening is de hygiëne van het sanitair, maar goed, dat zijn we op veel plekken tegengekomen.