Vakantiehuis i gen Hil
We hebben de beste aanbieders voor Vakantiehuis i gen Hil voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Ruimte
- Hygiëne
Vakantiehuis info
- Draadloos internet
- Speeltuin
- fam. APo...25-06-2019
een plek om terug te komen
Rond Pasen hier een midweek verbleven, een hele mooie plek om te zijn in het mooie Limburg. Mooi vakwerkhuis, zeer volledig uitgerust en gezellig ingericht, prima bedden, super schoon, en een heerlijke limburgse vlaai op de keukentafel bij aankomst. Mooi uitzicht over het landschap vanuit de tuin. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaren. Veel mogelijkheden voor een uitstapje naar bijv. Maastricht of Aken, of een mooie wandeling te maken.
- Hygiëne
- Havinga30-09-2017
Limburg op z'n mooist! Mooie ligging!
- Jan van der Lingen01-05-2016
Prima huis op een mooie plek
Mooi huis, prima voor ons gezin van zes. De omgeving is schitterend met onder andere het Geuldal, Aken, Maastricht maar ook de wandel en fiets mogelijkheden. Vanuit Bommerig loop je zo naar de Geul of naar het Vijlerbos. Het huis is van alle gemakken voorzien en zeer schoon!
- Ingrid Zegers23-11-2015
geweldig mooi
Goede uitvalshoek voor wandelingen, rust en stilte maar vanuit hier ook de drukte makkelijk bereikbaar. Vakantiewoning helemaal super geen op of aanmerkingen. Eigenaren heel erg vriendelijk en gastvrij!. Wij hebben veel gewandeld , in de dorpjes is het ook goed eten, na de wandelingen is het heerlijk "thuiskomen"
- Brigitte22-09-2015
Heerlijk huis
- Fam Duistermaat07-03-2015
Thuis komen
Bij aankomst hoefden wij nergens aan te wennen. Het huis is van alle gemakken voorzien. Zittend in je stoel voor het raam kijk je uit over het Geuldal; overdag de herten en het groen, 's avonds verschijnen overal de lichtjes van de huisjes verspreidt door het dal en op de heuvels in de verte. Voor de wandelaars; rond 'I gen hil' kun je verschillende schitterende wandelingen starten en op een steenworp afstand (10 autominuten) de ligt de Belgische Voerstreek.
- Gerrit Verschoor03-10-2014
Genieten...
Eigenlijk hebben er helemaal geen opmerkingen kunnen vinden... Huis is schoon en netjes. Ontvangst is hartelijk, met een heerlijke vlaai... Het weer was heerlijk, we hebben in het zonnetje kunnen brunchen, en dat in oktober...'S avonds en blokje hout in de kachel tegen de kilte. Perfect voor een klein kindje, spullen en speelgoed daarvoor zijn aanwezig. Een plaats om nog eens terug te komen.
- Rob van Dam10-03-2014
Perfect
Perfecte, unieke locatie voor wie van rust, een comfortabel huis, een schitterende omgeving en cullinair inspirende restaurantjes houdt. Gastvrouw Petra Cox kan, bij gebleken geschiktheid van de gasten, zelfs het gewenste weer regelen. Al met al vakwerk!
Rob van Dam en Cora jansen
- Renee Roubos-Plugge08-01-2014
Heerlijke plek om tot rust te komen!
Wij komen nu al 7 jaar in I-Gen-Hil. Elke keer is het weer genieten! Van de gastvrije ontvangst met vlaai, het warme, gezellige, schone huis, de opgemaakte bedden, de ruime eetkeuken en de heerlijke houtkachel. Vanuit het huis kun je heerlijke wandelingen maken en zijn Mechelen en Epen op loopafstand. Dagje Maastricht en Aaken is ook een mogelijkheid .
Vakantiehuis i gen Hil info
- CafeNiet beschikbaar