Townhouse
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Townhouse voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieHostellerie Valckenborgh
Fenomenaal180 reviewsPrachtig gelegen
- Michelle09-08-2021
Leuk!
Super vriendelijk personeel, denken fijn mee. Heerlijk en uitgebreid ontbijt, ondanks Corona. Gastvrij met gratis thee/koffie en een soepje bij aankomst. Prima kamer, uniek, ze hebben geprobeerd een soort thuissfeer te creëren. Schoon. Beetje een gek gevoel dat de badkamer niet in een aparte ruimte was, maar ook wel weer grappig. Voor lichte slapers niet handig dat het gebouw een beetje gehorig kan zijn (ook qua afzuiging/ventilatiesysteem). Van de auto s buiten o.i.d. heb je overigens helemaal geen last. Wij hadden een vrij hard bed, maar dat kan ook een voorkeur zijn.Super locatie, aan de overkant van het station en op korte loopafstand van de stad.
- Nan02-08-2021
Bijzonder hotel , gemoedelijke sfeer
Leuk hotel, dichtbij het station. Kamers zijn een beetje alternatief ingericht. Na een opmerking over de hygiëne en een vraag over schemerlampjes die kapotte bolletjes hadden en die niet voorradig waren kreeg ik een upgrade naar een kamer met balkon. Groot pluspunt is dat he gebruik kunt maken van de wellness van het hostel dat er naast ligt. Wel bijtijds reserveren. Niet ontbeten . Te duur. In de lounge veel design stoelen (eames) , boeken en spelletjes. Dichtbij het station is een goede uitvalsbasis voor bv een dagje naar Luik
- Fieneke De Haan13-02-2019
Fantastisch!
Dit hotel is echt een aanrader! Erg gezellig ingericht, hele fijne sfeer, ontzettend vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt. De ligging was voor ons perfect. Tegenover het station en 10 minuten wandelen naar de binnenstad. Een tip om goedkoop te parkeren; Park en Walk parkeerterrein Stadspark/Kennedybrug.
- Sietze Boonstra07-09-2018
Bourgondisch vriendelijk Limburg
De basic kamer is wel klein Maar als je er alleen voor zaken bent ? We kregen een gratis upgrading voor een grotere kamer , vriendelijk personeel ! Bij aankomst stond er een ontvangst met gratis kop soep klaar . Het ontbijt is gevarieerd en van goede kwaliteit. De kamer gaf een huiskamer gezellig idee Parkeergarage auto op loopafstand Treinstation op loopafstand
Centrum op loopafstand . savonds kun je naast de receptie terecht voor een slaapmutsje en gezelligheid
Kortom Bourgondisch Limburgse mentaliteit .- Ligging
- Jorin27-08-2018
Een top locatie voor een dagje Maastricht.
Hotel Townhouse info
- Aantal zwembadenNiet beschikbaar
- AdresgegevensSt. Maartenslaan 5, 6221 AV
Manager, 08-01-2018
Beste Sandra,
Dankjewel voor deze review. De ligging is inderdaad erg fijn, zo in het stadsgedeelte wyck. Deze is tegenover het station tot aan de oude brug. Vol met kleine authentieke winkeltjes en barretjes.
Het ontbijt vind plaats in het Townhouse Hotel, dit is er tegenover gelegen. Wat jammer dat het zo druk is geweest tijdens het ontbijt. We kunnen ons voorstellen dat jullie dit graag wat rustiger hadden gezien.
Hartelijke groet, Josine Vendrik - Hotel Manager