Kruisherenhotel Maastricht
- Restaurant
- Draadloos internet
- Airconditioning
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Kruisherenhotel Maastricht voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieBemelmans
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieTrash deluxe
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieBotterweck
HotelPrachtig gelegen
- Roovers08-10-2017
Nooit meer!
De kamer die wij hadden was in een bijgebouw. Het voelde alsof we weggestopt werden. In een ruimte met een raam op een vreemde hoogte geplaatst. De eerste indruk was daardoor niet positief. Toen we binnenkwamen bleek dat de kamer niet schoon was. We hebben dit direct doorgegeven en gevraagd of er nogmaals schoongemaakt kon worden. Bij terugkomst op de kamer was er wel schoongemaakt maar niet heel grondig. Een gemiste kans, zeker omdat we het aangegeven hadden. De bedden waren keihard waardoor we beiden met rugpijn wakker werden. De verwarming moest aan, omdat de kamer ijskoud was ( in oktober!). Deze heeft de hele nacht (tevergeefs) aangestaan, maar warm werd het niet. Tegelijkertijd maakte de verwarming wel een enorm lawaai, waardoor oordoppen noodzakelijk waren om te kunnen slapen. Maar die waren niet aanwezig. Geen ervaring die voor herhaling vatbaar is. Zeker niet voor de prijs die we moeten betalen.
- Hygiëne
- Bert09-02-2016
Fantastische kamers, lekker ontbijt!
Mooie moderne badkamer, fraaie kamer met goede bedden, zithoek en inloopkast, , apart toilet.Erg modern ingericht.. mooi; Goede ligging op loopafstand van het shoppingcentrum van Maastricht. De bediening beneden aan de bar was ok; ook gezellig om even te praten en om even uit te rusten. Prijs in de bar beneden vonden wij wat overpriced. Mooi hotel !
- Kindvriendelijk
- wdboswinkel02-08-2015
- Sofie12-03-2014
Fantastische sfeer en luxueus
- Jan-Peter24-04-2013
Prachtig hotel in een historisch pand
Ontvangst en gevoel van welkom is fantastisch inclusief begeleiding naar de kamer en uitleg van kamer. 's Avonds werden de bedden opengeslagen, een flesje water neergezet en de gordijnen dicht gedaan. Ontbijt was enorm uitgebreid en van een perfecte kwaliteit. Valet parking is ook ideaal inclusief twee flesjes 'Wij wensen u een goede reis' water in de auto.
Enig minpuntje. Geen wi-fi en internet via een (te)kort kabeltje kostte 9, 90 per 24 uur.
- Jasper13-01-2013
Stijlvol hotel
Het Kruisherenhotel is een prachtig hotel, gelegen in een klooster. Het moderne interieur is uitstekend afgestemd op het monumentale pand. Bar en restaurant liggen in de voormalige kerk, de kamers rondom een hof. Er zijn ook een paar kamers in een nieuwbouw. Die kreeg ik toegewezen, waarschijnlijk als gevolg van de lage prijs die ik via een bekende boekingssite had betaald. Dit zijn prima kamers, maar ze missen de charme waarvoor de meeste mensen dit hotel zullen uitzoeken. Het ontbijt is excellent: alles wat je je kunt voorstellen is in overvloed aanwezig. Dineren kan in het à la carte-restaurant. Zorg voor passende kleding, want het is best chique. En vantevoren borrelen in de gezellige bar.
Hotel Kruisherenhotel Maastricht info
- CafeNiet beschikbaar
- WinkelsNiet beschikbaar
- BarsBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- VergaderruimteBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar