8.2FantastischScore uit 381 reviews

Over De Heldense Bossen Camping en Speelpark

Camping De Heldense Bossen Camping en Speelpark ligt midden in de bossen en biedt veel speelplezier voor kinderen. Ze kunnen zich uitleven in de speeltuin en meedoen aan originele animatie-activiteiten. Je kunt hier goed eten en het zwembad zorgt voor extra plezier. Bezoek Venlo of ga voordelig shoppen in de outlet van Roermond.

De Heldense Bossen Camping en Speelpark

Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de kindvriendelijkheid van deze camping, waarbij er voor de jongere kinderen veel te beleven valt, zoals het zwembad en speeltuinen. Ondanks dat er minder te doen is voor de oudere jeugd, vinden zelfs tieners van rond de 14 jaar hier hun draai. De gemoedelijke sfeer wordt ook gewaardeerd, wat ervoor zorgt dat families zich hier direct thuis voelen en zelfs al vooruitkijken naar een volgend bezoek. De camping, gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving, biedt dus voor elk wat wils en maakt het een geliefde vakantieplek.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• TV

• Wasmachine

De Heldense Bossen 6, 5988 NH

8.2FantastischScore uit 390 reviews

Wij komen terug
Door Simon op 12-08-2024

De sfeer op de camping is heel gemoedelijk. Al met al hebben wij het hier zo naar ons zin, dat we alweer geboekt hebben voor volgend jaar zomervakantie. 😃

kindervreindelijk
Door Marc1981 op 12-08-2024

Prima camping, veel te doen voor de kinderen

Mooie camping, hygiene kan beter
Door Peter op 12-09-2023

Camping in bosrijke omgeving en mooi zwembad voor kids Toiletgebouw op camping vonden wij smerig, te veel mensen en te weinig toiletten. Raampjes en tussendeuren zaten dicht waardoor alle onaangename geurtjes ook goed te ruiken waren. Tip, gooi de ramen eruit, zorg voor natuurlijke ventilatie

Bosgalow nooit meer
Door Tessa op 28-08-2023

Bosgalow, die luxe zou moeten zijn, viel zo erg tegen dat we zijn gegaan. Met een kruipend kind op een oppervlakte van 7m2 en loshangende elektriciteitssnoeren verblijven in een campingbedje zonder matras, was voor ons geen optie. Camping is top, mooie locatie en speeltuinen, vriendelijk personeel. Voor ons was dit eens, maar nooit meer in deze accommodatie

Heel fijne, gemoedelijke camping.
Door Simone op 14-08-2023

Leuke camping voor kinderen. Voor de oudere jeugd, 12+, is hier minder te doen, maar ondanks dat kan onze zoon van nét 14 kan zich hier prima vermaken. Onze zoon van 9 is vooral blij met het zwembad. Temperatuur is wel aan de koude kant, zowel binnen als buiten, maar de jongens zwemmen alsnog veel met hun campingvrienden.

De vastestaanplaatsen maken veel geluidsoverlast
Door Janko op 13-08-2023

Camping goed Vond alleen dat de vaste gasten erg luidruchtig waren radio erg hard aan heb ik als zeer hinderlijk ervaren Ik zou hier geen 2de keer heen gaan