Hoeve Hazendries
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieLandhuisPrachtig ingericht Ga naar accommodatieLandgoed Landsrath
LandhuisPrachtig gelegen Ga naar accommodatieCountryhouse Zuid-Limburg
Landhuis Ga naar accommodatieH-House Architectural Residence
Landhuis
Hoeve Hazendries
Zeer rustig gelegen, midden in de weilanden met eigen schapen, ganzen en twee varkens. Wij sliepen in de Loft, een zeer smaakvol authentiek ingerichte oude schuur met open haard en grote badkamer. Keuken is eenvoudig, maar in principe is alles aanwezig. Wandelen kan zo van uit het appartement en ligt in de buurt van Teuven, Slenaken, Epe, Gulpen. Fietsen konden binnen gezet worden, in een een voorportaal van de Loft. Stenen vloer en goed warm te stoken met de open haard en verwarming. Hout is inclusief. Wij wilden niet weg, maar helaas was er niks meer vrij. Wij hebben genoten.
Geweldig weekend gehad op Hoeve Hazendries. We zaten in de Oude Stal het laatste huisje wat gebouwd is heel sfeervol en gezellig. Een prachtige omgeving en zeer gastvrije mensen. Voor herhaling vatbaar.
In een uniek glooiend landschap ligt een boerderij waar wij verbleven in een voormalige stal die was verbouwd tot een gezellig en knus appartement en voorzien van alle gemakken. Heerlijke omgeving om te fietsen en wandelen. Top verblijf gehad!!!
Prachtige locatie met aardige eigenaren veel ruimte , mooi om te wandelen fietsen en als uitval basis te gebruiken.
Hoeve Hazendries info
Soort hotel