Laagste prijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Ruimte
    Natuur

Over Appartementen & Gasterij De Zegelskoel

Welkom bij Appartementen & Gasterij De Zegelskoel, een oase van rust in het hart van Zuid-Limburg. Hier, in het charmante Heijenrath, wacht u een warm welkom met een kop koffie en comfortabele appartementen waar u zich direct thuis voelt. De Zegelskoel ligt direct aan de schilderachtige Mergelandroute en is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige omgeving. Wandel en fiets door het glooiende landschap, ontdek pittoreske dorpjes en geniet van de Limburgse gastvrijheid. Een uitstapje naar Maastricht met zijn historische centrum, bruisende uitgaansleven en interessante musea is zo gemaakt, net als een bezoek aan de Duitse stad Aken.

In Zegelskoel vinden vakantiegangers een ware oase van rust en gastvrijheid, perfect voor zowel een ontsnapping aan het vuurwerk met viervoeters als voor de jaarlijkse wandeling. De omgeving nodigt uit tot heerlijke wandelingen en de accommodatie zelf wordt geroemd om zijn schoonheid en gezelligheid. Vakantiegangers waarderen de ruime en schone appartementen, waar zelfs aan koffiecupmachines is gedacht voor een lekker kopje koffie in de ochtend. De aanwezigheid van een gasterij, waar genoten kan worden van lokale lekkernijen zoals vlaai, wordt als een gezellige toevoeging ervaren. De gastvrijheid staat hoog in het vaandel; vakantiegangers voelen zich echt welkom en kijken uit naar vele terugkeerbezoeken.

• Balkon terras

• TV

• Centrale verwarming

Heijenratherweg 22, 6276 PC

9.3FenomenaalScore uit 118 reviews

Ruimte
    Natuur

Heerlijk genieten in en om de Zegelskoël
Door Caco op 03-01-2025
Alleen gereisd

Wat een fijne plek! Ik was het vuurwerk ontvlucht met mijn hondje, en kon hier de dagen rond oud en nieuw zonder knallen met mijn hond heerlijke wandelingen maken in de omgeving. Cindy is heel vriendelijk en gastvrij, het appartement is schoon en gezellig en het Zuid-Limburgse landschap is onovertroffen!

Niet twijfelen maar ervaren, heerlijk 😊
Door Fam. van den Berg op 02-01-2025

Al jaren zijn wij hier te gast en we genieten er altijd weer. Eén perfecte ligging, je bent snel daar waar vertier is en centraal waar de prachtige natuur en toplocaties zijn van zuid-Limburg. Wij zitten altijd in het familie appartement, deze heeft net wat meer ruimte wat handig is voor ons. De gasterij (niet altijd open) vinden wij een gezellige toevoeging, je kan genieten van o.a. een heerlijke vlaai of een overheerlijke verse soep!
Gastvrouw Cindy is zeer gastvrij en meedenkend!
Niet twijfelen, wil je voor eenvoud en toch kwaliteit? Boek dan snel en ervaar het zelf! Tot de volgende keer de Zegelskoël 😃

Beste van Zuid Limburg
Door Marloes op 30-12-2024

Geweldige gastvrijheid, zelfs onze hond was welkom en heeft daar genoten van de omgeving.het totaal beeld van de omgeving en appartement klopt.

Geweldig!!!!!!
Door Evelien op 28-12-2024

Zegelskoel,heeft alles waar je Super blij van wordt.
Gastvrouw die je heel enthousiast is,je voelt je welkom.
Alles is aan wezig,en wat nog het aller belangrijkste is dat het heel schoon is.
Kortom echte aanrader,voor ons hopelijk nog vele keren na Zegelskoel.

Wandelgasten
Door Arend op 23-12-2024

Wij verbleven een nacht ivm onze jaarlijkse wandeling van Margraten-Banneux. We verder gelijk al verwelkomt met een gratis een consumptie bij aankomst en een belangstellende, gastvrije eigenaresse. Appartement was ruim en schoon. 's Avonds werd nog een kaartenspel geregeld waarom we gevraagd hadden. We hebben eerlijk geslapen en konden ook een koffie nuttige in de ochtend omdat er koffiecupmachine en capsules aanwezig waren in het appartement. Bedankt en we komen zeker terug

Weekend ontspanning.
Door Marianne op 23-12-2024

Wederom genoten van ons verblijf bij de Zegelskoël. Een uitstekende basis voor onze trip naar Zuid-Limburg.
Gastvrije ontvangst door de eigenaresse Cindy met een kop koffie. De appartementen zijn super netjes en schoon.
We werden zelfs verrast door de aanwezigheid van een Kerstboom in het appartement. Zo sfeervol!
De omgeving is prachtig, alles in winterse rust maar wat zeker blijft is de charme van gastvrij Zuid-Limburg.