Landgoed Karsveld

Landgoed Karsveld
Mooi gelegen. Schone kamers. Heerlijk appartement met 2 terassen. Heel vriendelijke ontvangst. Ruim voldoende handdoeken lagen al klaar Ook stond er een heerlijke vlaai op ons te wachten toen we aankwamen. In de beoordeling staat een cijfer voor het eten. Dat is eigenlijk niet van toepassing. Je moet zelf koken. Dan kan het natuurlijk nooit een onvoldoende zijn. 🤣🤣
Prachtig mooie plek om vakantie te vieren, zeer geschikt voor kinderen. Wij zaten in appartement 2, prima! Mooie inrichting, alles is aanwezig, kortom keurig.
Wat een geweldige plek om te verblijven. Het was onze eerste keer in Zuid Limburg en deze boerderij ligt echt fantastisch in het gulpdal. De fam. Lacroix is zeer gastvrij en het ontbreekt je aan niets. De omgeving is fantastisch, de boerderij met alle dieren geweldig en elke ochtend verse melk is heerlijk😊.Zowel wij als onze kinderen wilden nog niet weg van deze heerlijke plek. Wij willen de fam. Lacroix bedanken en komen zeker nog eens terug!
Echt Limburgse gezelligheid. Heerlijk ontspannen op de boerderij in een fantastische omgeving. Prima accommodatie. Super
Ben je op zoek naar een vakantie waar je kinderen zich de hele tijd vermaken en jezelf tot rust komt..stop dan nu en boek bij Karsveld! Wij zijn er nu twee keer geweest en de kinderen vragen nu alweer ,wanneer gaan we weer!? Appartementen zijn mooi,van alle gemakken voorzien..een heerlijke vlaai bij aankomst op tafel! De kinderen mogen helpen op de boerderij samen met boer Leo,onze dochter mocht Lieke helpen de paarden verzorgen,er is een hooizolder, kinderboerderij..een beekje waar je in de zomer heerlijk kan spelen. Kortom een hele fijne,relaxe plek!
Ontzettend gastvrij ontvangen. Er stond een mooie taart op plateau met geschilderde paaseieren (was Pasen). Eerste paasdag stond er ook nog een pakketje van dezelfde bakker met van alles erin. Elke dag verse melk uit de schuur. Heel schattig appartement en groot genoeg voor het gezin. Keuken geheel ingericht. Mooi en schattig servies. Foto's op de website zijn ouder en dien niet recht aan de gezelligheid en sfeer in het echt. Leuk om bij de dieren te kijken op de boerderij. Prachtige uitvalsbasis om te wandelen. Perfecte plek voor kinderen. Zeker een aanrader! Wij komen terug.
Huisdieren | Beschikbaar |
Cafe | Niet beschikbaar |