Gasterij de Poort
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieBed & BreakfastAward GoudZeer goede service Ga naar accommodatieVakantiehoeve Simplevei
Bed & BreakfastPrachtig gelegen Ga naar accommodatieThe SJinn
Bed & BreakfastAward GoudZeer goede service Ga naar accommodatie't Reijmerhöfke
Bed & BreakfastZeer goede service
Gasterij de Poort
Wat een leuke acco. Ligging is super. max 100 meter tot de terrasjes. Onthaal was erg gastvrij en casual. De bediening behandelt je als een goede vriend. Kamer was inclusief airco en koffie-thee faciliteiten. Eigen gangetje met aparte badkamer. Gewoon erg leuk. Wij waren er voor Andre Rieu. Tip gekregen van de bediening om op tijd te vertrekken dus wat eerder te dineren ivm de drukte. We waren op tijd in Maastricht en konden nog heerlijk een terrasje pakken. Super weekend gehad.
Samen gisteravond hier gaan eten naar aanleiding van de vele goede recensies. Op gezellige terrasje een tafeltje voor twee van de vriendelijke bediening gekregen. Wat direct opvalt is dat er geen muziek ten gehore wordt gebracht. Bij navraag blijkt dit niet te kunnen worden gehonoreerd. Dit vonden wij beduidend minder, mede omdat je alle conversatie van de andere tafelgasten letterlijk kunt volgen. Mijn partner bestelde een salades met gerookte zalm en forel, die prima smaakte. Ik nam het gefileerde hoen met een salade en friet. Het hoenfilet was kennelijk van een zeer klein hoen... zo weinig dat dit met enkele happen was verdwenen. De frites waren niet vers smaakten droog en dit voor de prijs van 18,75 euro vond ik over de top. De opmerkingen die Ik hierover maakte werden alleen ter kennisgeving ontvangen en zoals bij vele andere minder goede restaurants, niets mee gedaan. Voor ons niet nogmaals voor herhaling vatbaar.
Prachtige omgeving, hotel ligt middenin de stad op korte afstand van alles wat je wilt van Gulpen. Schitterende omgeving om te fietsen. Vriendelijke eigenaren, kleinschalige locatie met persoonlijke aandacht voor de gasten, uitgebreid ontbijt, binnentuin is sfeervol en diner is van goede kwaliteit. Kamers zijn mooi ingericht en goed schoon. Ik raad deze locatie aan.
Gasterij de Poort
Een aanrader voor iedereen die van lekker eten en een gezellige sfeer kan genieten. Ook prijs kwaliteit verhouding is super goed. Aanrader!!!! 👍
Puur genieten, gastvrij, uiterst schone kamers en zeer sfeervol. Ons 1e uitje zonder dochtertje en wat hebben wij genoten van het verblijf. Wij komen hier zeer zeker nog eens terug! Dank voor alles.
Gasterij de Poort info
Het complex