Top van Epen
We hebben de beste aanbieders voor Top van Epen voor je op een rij gezet:
Balkon terras
Centrale verwarming
Vaatwasmachine
Adresgegevens | Beatrixweg, 6285 NC |
vriendelijk en snel contact
Heerlijke bedden mooie en verzorgd net appartement
Fantastische omgeving
Hond welkom
Gezellig en netjes appartement, rustig gelegen alle kookapparatuur aanwezig, aardige mensen
Wat een heerlijke plek om te verblijven. Wat een prachtig uitzicht richting Geuldal vanaf de grote achtertuin. Vanaf de Top van Epen zijn mooie wandelingen te maken. Wij fietsen graag, maar met een behoorlijk hond in een fietskar leek ons dat bijna onmogelijk en hadden de fietsen thuis gelaten.
Leuk schoon en modern appartement met echt heerlijke bedden. En ondanks de enorme hitte die er tijdens ons verblijf was, was het binnen heerlijk koel gebleven. De zon komt net niet op het raam. We komen zeker nog eens terug. Bedankt dat we even jullie gasten mochten zijn.
Top van Epen
Beter laat dan nooit een recensie schrijven... Hierover kan ik kort zijn; Subliem. Geweldige ontvangst. Gloednieuwe en smaakvol ingerichte kamers met erg goede bedden. Zeer propere en hygiënische keuken, badkamer... Kwalitatieve materialen. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. De streek is adembenemend mooi en erg gevarieerd. Top van Epen is een echte aanrader. Doe zo voort!!!
Wat een heerlijke plek.Bij aankomst stonden er wat drankjes in de koelkast,chocolaatjes om te snoepen.Het huisje was schoon,smaakvol ingericht.De omgeving Wauw.De bedden lagen heerlijk.Al met al dus Top bij Top van Epen