Laagste prijsgarantie

Ruimte

geweldige plek rustig stil
Door Wilmie en Gerrie op 23-04-2022

vriendelijk en snel contact
Heerlijke bedden mooie en verzorgd net appartement
Fantastische omgeving
Hond welkom

Geweldig!!!
Door Paula k op 04-06-2021

Gezellig en netjes appartement, rustig gelegen alle kookapparatuur aanwezig, aardige mensen

Voor herhaling vatbaar.
Door Ton en Marina en hond Skyla op 03-07-2019

Wat een heerlijke plek om te verblijven. Wat een prachtig uitzicht richting Geuldal vanaf de grote achtertuin. Vanaf de Top van Epen zijn mooie wandelingen te maken. Wij fietsen graag, maar met een behoorlijk hond in een fietskar leek ons dat bijna onmogelijk en hadden de fietsen thuis gelaten.
Leuk schoon en modern appartement met echt heerlijke bedden. En ondanks de enorme hitte die er tijdens ons verblijf was, was het binnen heerlijk koel gebleven. De zon komt net niet op het raam. We komen zeker nog eens terug. Bedankt dat we even jullie gasten mochten zijn.

Top van Epen

Subliem!
Door Fam. Maenhaut/De Smet op 10-03-2019

Beter laat dan nooit een recensie schrijven... Hierover kan ik kort zijn; Subliem. Geweldige ontvangst. Gloednieuwe en smaakvol ingerichte kamers met erg goede bedden. Zeer propere en hygiënische keuken, badkamer... Kwalitatieve materialen. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. De streek is adembenemend mooi en erg gevarieerd. Top van Epen is een echte aanrader. Doe zo voort!!!

Rust,genieten,omgeving met de wauw factoor
Door Petra Almer op 23-11-2018

Wat een heerlijke plek.Bij aankomst stonden er wat drankjes in de koelkast,chocolaatjes om te snoepen.Het huisje was schoon,smaakvol ingericht.De omgeving Wauw.De bedden lagen heerlijk.Al met al dus Top bij Top van Epen

Goed met een minpunt, de badkamer
Door Marja op 23-07-2017

De toilet is in de badkamer en met zijn vieren is dit lastig. Maar tanden poetsen kan natuurlijk ook in de keuken