Hoeve De Vrijheerlijkheid
- Ruimte
Vakantiehuis info
- Draadloos internet
- Speeltuin
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiehuisFenomenaal75 reviewsPrachtig ingericht Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Ellen DHooge26-01-2021
Geweldig!!
Voor het eerst hier een weekend verbleven en we waren over the moon! Wat een prachtige plek. Heerlijk, knus en sfeervol ingerichte huizen, veel ruimte, vriendelijke en flexibele gastvrouw, stunning omgeving... What's not to like :-). We waren zo enthousiast dat we na een halve dag daar, gelijk voor een volle week hebben geboekt 5 weken later.
- Familie Janssens René10-09-2018
Wij gaan zeker terug , fantastisch mooi .
Net terug van een super fijn WE in Hoeve Vrijheerlijkheid . Voor gezinnen groot en klein zeker een absolute aanrader. Mooie , comfortabele , nette woning. Lieve verhuurders die ten allen tijde paraat staan. Grote mooie tuin , boomgaard, allerhande kleine diertjes. Prachtige omgeving , een honderd meter wandelen en je loopt tussen uitgestrekte weiden en bossen. Een ideale plaats om volledig tot rust te komen . Doen !!!!!!!
- ramon van kasteren18-07-2018
- Barbara Vlieger11-07-2018
- Karlijn van Etten03-07-2018
"Heerlijk vertoeven"
- Wendy van Dijk17-06-2018
nooit meer
Ik vond het niet goed. De kamers zijn enorm bedompt, klein donker en benauwd. De bedden zijn oud en klein. Bedstedes leuk voor kleine kindjes maar niet met pubers, die passen er gewoon niet in. Het hele huis kraakt en is enorm gehorig. Belachelijk dat je 3 nachten moet betalen, te duur voor wat je krijgt.
- Linda van Parijs06-05-2017
Een mooi ingericht huisje op een prachtige plek
Hoeve de Vrijheerlijkheid hebben we dit jaar bezocht, van 21-28 april. Blij verrast waren we door de smaakvolle inrichting, vele ruimte en mooie tuin.Elke dag hebben we de open haard gestookt. De kinderen hebben met andere kinderen op de trampoline gesprongen en gevoetbald.Het dierenweitje is mooi en de dieren lief en vriendelijk.Uitstapjes hebben we gemaakt naar Continuem in Kerkrade, Luik, Valkenburg en het drielandenpunt.
- Zwalos25-06-2016
Erg mooie locatie en vriendelijke eigenaar
Een oude schuur is heel smaakvol in 5 appartmenten omgebouwd. Het is wel enigszins gehorig en er is beperkte mogelijkheid direct aan het appartement buiten te zitten. Er is wel ruimte genoeg op het erf om te te zitten en te spelen en het geheel ligt erg mooi in de Limburgse heuvels. Het dorpje met genoeg horeca ligt beneden en is te ver om te lopen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Vakantiehuis Hoeve De Vrijheerlijkheid info
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenNiet beschikbaar
- AdresgegevensKuttingerweg 5a, 6285 NL
directie, 03-07-2018
beste wendy, sylvie en alle familieleden, jullie hadden voor de 2e keer gereserveerd in dezelfde woning als vorig jaar, daarom snap ik het niet zo goed. maar desondanks vind ik het echt heel vervelend...