Over EuroParcs Brunssummerheide
Middenin het glooiende heidelandschap van de Brunssummerheide vind je EuroParcs Brunssummerheide. Vooral de karakteristieke houten accommodaties vallen op in dit Limburgse vakantiepark. Voor zowel natuurliefhebbers als gezinnen met kinderen is dit een heerlijk vakantiepark met een natuur- en strandbad, restaurant, dierenweide, animatie en speeltuinen. Binnen 10 minuten rijden ben je in Duitsland.
De vakantiegangers zijn vooral te spreken over de hartelijke ontvangst en de snelle service, zoals het direct vervangen van een kapotte vaatwasser. Het mooie en goed voorziene huisje, samen met het nette en schone verblijf, wordt erg gewaardeerd. Ook het vriendelijke personeel en de soepele verhuur van fietsen vallen in goede aarde. Daarnaast genieten bezoekers van de prachtige omgeving en de nabijgelegen wandelgebieden. Het restaurant, vaak geopend, biedt een mooi uitzicht over het park en hoewel iets aan de prijzige kant, wordt het eten goed bevonden. Al met al redenen genoeg voor de vakantiegangers om zeker nog eens terug te komen.
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Akerstraat 153, 6445 CP |
Website |
EuroParcs Brunssummerheide
Vriendelijk ontvangen. Na 2dgn mail gehad of alles bevalt. Vaatwasser was kapot en is direct vervangen. Mooi huisje en van alles voorzien. Wij hebben 1 minpuntje waar wij ons aan storen, er staan bordjes met 5km rijden op het park. Waarom moet er zooo hard gereden worden???
Het restaurant is vaak open waar je buiten over het park kijkt. Ook zijn er leuke uitstapjes te doen in de omgeving.. wij komen zeker terug en onze hond Molly ook😉👍
Zeer mooi park in een prachtige omgeving. Ondanks dat het park vol zou zijn, was dit niet echt merkbaar. Alleen op het strand. Personeel was heel vriendelijk en het huren van fietsen ging soepel. Pluspunt dat het restaurant bijna alle dagen geopend was. Goed eten (wel iets aan de prijzige kant), maar dat is helaas overal. De schoonmaak van de woning was oke. Kan altijd beter, maar ook dit is helaas overal wel het geval. Al met al komen wij zeker nog een keer terug!
EuroParcs Brunssummerheide
Heerlijk genoten van ons verblijf. We hebben heerlijk gewandeld in het naastgelegen wandelgebied en veel van de omgeving gezien. Ons huisje was schoon en modern ingericht. Wij komen zeker nog eens terug.
Het huis was erg afgeleefd, vieze banken, hoop dingen stuk. Gemeld bij de receptie, zouden schoonmakers en klusjesman sturen. Klusjesman is geweest, schoonmakers nooit geweest, ondanks herhaaldelijk verzoek. Donderdagmiddag aangegeven dat het niet meer nodig omdat we de volgende dag weg zouden gaan.
Nog nooit zo onvriendelijk ontvangen na 4 uur in de auto en file was het ontvangst € 200,- borg betalen of anders direct naar huis". Van tevoren gebeld of er een borg nodig was omdat we dat dan graag vooraf over willen maken maar dat was niet nodig. Omdat we na 20.00 uur aankwamen werden we op deze manier ontvangen door de bewaking.
Het park is slecht verlicht.
De hut die wij hadden was een en al plastic en alles kraakte of bewoog als je liep.
Als je dan om 20.30 eindelijk in je "plastic paradijs" zit kom je erachter dat er op de wc een rolletje met nog slechts een paar velletjes wc-papier zit.
De voordeur moest je dichtgooien omdat hij anders niet sloot, de keuken staat tegen de "kartonnen" muur van de slaapkamer waardoor de hele muur staat te brommen als de koelkast aan staat.
In deze slaapkamer hangt een ONGEKEURDE propaan cv-ketel dus een rustige nacht zit er niet in.
Vanwege de herrie en viezigheid zijn we na 1 nacht vertrokken
- € 72
EuroParcs Ruinen
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 96
EuroParcs Hermagor - Nassfeld