9.9FenomenaalScore uit 8 reviews

Hof Kricheleberg

9.9FenomenaalScore uit 8 reviews

Geweldig
Door Duana op 07-11-2020

Een knus appartement waar alles op en aan zit aan de rand van het dorp. In de omgeving is het mooi fietsen, wandelen, winkelen enz

Top!
Door Sabine van Senten van Asch op 04-05-2019

Een super plek is Hof Kricheleberg! Eigenlijk is een midweek te kort omdat er in Limburg altijd veel meer te beleven is. Maar bij Hof Kricheleberg kun je met kinderen die van dieren houden helemaal goed vermaken. Ben je aan ontspanning toe dan is dit een juiste plek om naar toe te gaan. Marielle zorgt er voor dat alles leuk is en haar lieve ezels doen hier gezellig aan mee.

Perfecte vakantieplek!
Door Jet op 16-01-2017

Heerlijk genoten van het knusse, schone, compleet ingerichte huisje met bedstee, de ezeltjes, de houten treinbaan voor onze zoon, alle toeristische info die ter plekke was, het vriendelijke contact en natuurlijk van het schone Limburgse landschap, deze keer in de sneeuw!

Hof Kricheleberg

Sfeervol, knus en voor herhaling vatbaar.
Door Gezin met jonge kinderen op 29-10-2016

We waren in de herfstvakantie op Hof Kricheleberg met onze kinderen. De eigenaren zijn heel aardig en behulpzaam. Als er iets is, dan lossen zij dat op, 1x lag (gratis) internet eruit, maar dat was goed op te lossen.

De studio/appartement was heel knus, ademde sfeer uit. De kinderen hebben geslapen in de bedstee met gordijntjes en wij hebben op de slaapbank gelegen (er komt een apart matras uit de bank waar je voor lekker zacht slaapcomfort de topper uit de bedstee overheen kunt leggen: Goeie tip!!). Heerlijk geslapen. Er is zelfs koffie en thee aanwezig (zelfs aan suiker, melk, peper en zout is gedacht). En er is een föhn, douchespullen en wc papier in de badkamer. En we mochten zelf bepalen of we eigen beddengoed en handdoeken meenamen. Dat scheelt in de bijkomende kosten. Er staat achter het huis een schommel, glijbaantje, een tractor, skelter enz. en een trampoline. De pijl en boog was ook leuk. Maar vooral de ezels waren erg leuk en lief.

Het is een aanrader om fietsen mee te nemen of te huren in het dorp. Ze hebben fietsroutes en wandelkaarten bij de receptie.

Met de auto ben je binnen 10 tot 15 minuten in de mooiste en leukste plekjes in Zuid-Limburg (het ligt vlak bij Vaals, Gulpen, Valkenburg, Aken en Mechelen).

Het dorp zelf is niet zo interessant, maar er is wel een supermarkt en bakker op loopafstand.

Een compleet en comfortabel appartement
Door Kaatje op 03-08-2016

Een goede basisplek om Limburg te ontdekken vanuit de heerlijke appartement.

Wat een heerlijk verblijf op Hof Kricheleberg
Door Brenda op 05-05-2016

Heerlijk om hier een paar dagen te verblijven. Alles is zo goed als nieuw en super schoon. De appartementen zijn voorzien van alles wat men nodig heeft. De gastheer en vrouw zijn erg gastvrij en doen er alles aan om het naar je zin te maken. Op de boerderij zelf is er ook veel te doen voor de kinderen. Ze kunnen er spelen in het weiland en er is een trampoline en een schommel, ook zijn er 2 ezels en kippen. Wij zijn naar Valkenburg geweest en naar de dierentuin in Kerkrade. We hebben in Aken gegeten en zijn ook nog naar het drie landen punt geweest in Vaals. De omgeving is prachtig en er is veel leuks te doen.

Huisdieren

Wlan internet