We hebben een aantal aanbieders voor De Potkachel voor je op een rij gezet:
Een keurig schoon hotel. Vriendelijke eigenaar.
Inrichting jaren 90.
We hebben een aantal aanbieders voor De Potkachel voor je op een rij gezet:
Wij hebben diverse weekends bij verschillende hotels gelogeerd.
o.a. de Potkachel.
Altijd tevreden geweest prijs/kwaliteit helemaal goed.
Bedden en eten en schone kamers. Een volgend uitje hebben wij al gepland.
Elk jaar gaan we met de groep op weekend en overal kunnen de rekeningen per kamer geboekt worden. Hier moest alles op 1 kamer geboekt worden waardoor iedereen zelf alles moest bijhouden. Resultaat de laatste dag moesten we alles zelf uit elkaar halen en kwamen we op een verschil van meer dan 50 €. Waarna de mededeling kregen dat we niet eerlijk waren. Uiteindelijk bleek dat er toch een verkeerde boeking gebeurd was door de bediening. Het eten waarvoor je niet moest bijbetalen was echt niet zo lekker en we zagen het eten klaarmaken vanuit de plastic zakjes. De frieten waren zo hard dat je er met je vork niet kon inprikken.
De kamers waren wel ruim maar in de badkamer waren hier en daar wel wat mankementen en verouderd.
Dus zeker niet geschikt voor groepen wanneer er moet verrekend worden per kop.
De singletoeslag van 49 euro voor een weekend is tov van de totaalprijs ook aan de hoge kant.
Prima ligging, tussen Maastricht en Valkenburg. Schone mooie kamer, prima bedden en een uitstekend restaurant met heel redelijke prijzen. Vriendelijk ontvangst en ook in het restaurant prima bediening.
Enige minpuntje vonden wij het feit dat er bij betaling met een creditcard 3% toeslag in rekening wordt gebracht. Daarom maar gepind!
We hebben een aantal aanbieders voor De Potkachel voor je op een rij gezet:
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Potkachel in Berg en Terblijt (Valkenburg), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Potkachel zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel De Potkachel scoort een