7.8GoedScore uit 17 reviews

De Geulhemermolen

7.8GoedScore uit 17 reviews

Echt vakantiegevoel, prachtige locatie
Door Familie Hilgers op 22-09-2019

Een super gezellig, sfeervolle locatie. Heel vriendelijk personeel en de uitstraling is echt geweldig. Je waant je bijna in het buitenland. Kamers zijn prima, mag alleen wel wat beter schoon gemaakt worden (randen stof op spullen waarvan zelfs iemand van 1.60m lang het kan zien, spinnenwebben aan het plafond en lampen.) Ontbijt was heerlijk. We raden dit zeker aan, alleen al om de prachtige locatie. 10 minuten vanaf de snelweg, 10 minuten rijden naar Maastricht. Je zit overal dichtbij maar merkt hier zelf niks van in de prachtige natuur.

Zeer slecht
Door Piek op 23-08-2018

Het was erg druk in het hotel i.v.m. Andre Rieu weekend. We werden zeer onvriendelijk en ongeïnteresseerd ontvangen, kregen de sleutel van de kamer en voor de rest hebben we niemand meer gezien totdat we gingen uitchecken. We werden gestopt in een heel klein muf warm kamertje ....we noemde het de ‘meterkast’. Alles was oud en vergeeld en de gaten zaten in het plafond. Het tapijt was te smerig en de verlichting kapot. We moesten de badkamer en toilet delen met andere gasten op de gang. De badkamer bestond uit een zeer kleine douchecabine en een wastafel. Voor het bedrag van € 111,00 was het echt schandalig. Dit hadden we nog nooit meegemaakt !! Het ontbijt was wel netjes maar alles is oud en donker. We hebben ook daar gegeten in de avond.....Black Angus noemde ze het....het was meer vet/zeem dan vlees. Ook dat kunnen ze niet. Voor ons NOOIT meer de Geulhemermolen !!

Ontspannen
Door Jerome van Zeijl op 27-03-2018
Zakelijk gereisd

Mooie locatie, veel ruimte voor zakelijk overleg. En 's avonds hebben we genoten van een heerlijk diner met lekkere speciaal biertjes. Kamers zijn goed prijs/kwaliteit

Niet voor herhaling vatbaar......
Door Jacqueline op 10-12-2017

Bij de telefonische reservering gevraagd wat de kamers gingen kosten. Daarna akkoord gegaan met de kamer met sanitair op de kamer aangezien dit maar €5 extra was (€79,50)incl ontbijt. Uiteindelijk bij het noteren van mijn gegevens te horen gekregen dat er een foutje in de eerdere prijsberekening zat en dat er uiteindelijk €94,50 voor betaald moest worden! Op mijn antwoord doet u dan de kamer van €74,50 maar met gedeeld sanitair op de gang, kreeg ik te horen dat ook die duurder was ( weet het bedrag niet meer precies maar was rond de €85). Ik kon ook die kamers boeken zonder ontbijt voor €58... Dit heb ik uiteindelijk ook gedaan aangezien het ontbijt €13 pp zou gaan kosten, wat ik toch wel erg duur vind voor een onbijtje. De goedkope kamers zijn erg gedateerd en klein wat ik op zich niet erg vind, mits alles gewoon goed schoon en fris is! Het bed was uitstekend en schoon, niets op aan te merken en daar ging het ons uiteindelijk om, maar vind niet dat je een kamer zo aan gasten kunt aanbieden... Ook zijn de kamers supergehorig ( ik had gelukkig de oordoppen mee) Behang wat los zit van de muur, zwarte schimmels in de hoeken van de kamer en bij het raam, lieveheersbeestjes in de vensterbanken, een plafondlamp vol dode vliegen, een spiegel waar het weer in zit..... Kortom geen aanrader, misschien dat de duurdere kamers beter zijn (zal vast wel) Het is dat het bed goed was dat neem ik mee in mijn beoordeling anders had ik een 2 gegeven...

Overweldigend
Door G.Schenk op 07-10-2017

Gezelligheid, Bourgondische diners Zalm uit de Geul. Een prachtige authentieke watermolen Terras ligt fraai aan gezellige weg waar veel fietsers en wielrenners passeren Helaas binnen interieur wat donker

Prachtige omgeving gezellig pension
Door Kristavanp77 op 15-02-2017

Genoten van lekkere biertjes, een uitgebreid ontbijt en heerlijk geslapen