Boerderijcamping 't Gasthoes

Camping info
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Omschrijving
Camping Gasthoes is een kleinschalige camping met gastvrije eigenaren. Hier vind je schoon sanitair met zeep, maar ook vrij te gebruiken shampoo en douchegel. Ook zijn er leuke extraatjes zoals een schaal fruit en een schaal dropjes. Een perfecte bestemming voor de actieve vakantieganger. Op de fiet...
Boerderijcamping 't Gasthoes
Fijne, rustige, schone, kleinschalige, boeren camping. De camping en het boeren bedrijf worden gerunt door de lieve eigenaren en hun kinderen. De koeien staan achter de camping op het veld en dat is leuk om te zien. De Gastvrouw is altijd in voor en praatje en om je te helpen. De camping ligt op de berg op fiets afstand van Maastricht. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
Een ideale ligging om Valkenburg, Maastricht en vele andere plaatsen in de mooie omgeving te bezoeken en ontdekken. Het is een (boeren) camping met goede sanitaire voorzieningen. Alles is goed onderhouden en wordt dagelijks heel goed schoongemaakt. Er is een gemoedelijke sfeer, en een hele vriendelijke eigenaresse. Wij hebben er een geweldige week gehad.
Een mooie schone camping, in een prachtige omgeving. De eigenaren zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en begrijpen hoe je het de gasten naar hun zin maakt. Voor ons gaat er een herhaling komen.
Met liefde runnen de eigenaren deze camping! Wij hadden met onze camper een fijne plek maar volgende keer hopen wij aan de zonkant te kunnen staan of op 1 van de 5 camperplaatsen! Het sanitair is keurig netjes, voldoende douches aanwezig! Wij hadden graag nog een paar nachtjes bijgeboekt maar de camping was helaas vol. Wij hebben vlees van eigen koeien gekocht, heerlijk! Toen bleek dat onze was nog in de centrifuge zat nat vertrek konden wij het een paar dagen later, omdat wij toch nog in de buurt waren, droog en wel op komen halen! Alles op deze camping is gewoon goed geregeld! Ik geef dan ook graag een 10!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |