Fletcher Hotel-Restaurant Château de Raay

We hebben de beste aanbieders voor Fletcher Hotel-Restaurant Château de Raay voor je op een rij gezet:
Fletcher Hotel-Restaurant Château de Raay
Chateau de Raaij is niet meer zoals t was.. 2x eerder hier een bruiloft meegemaakt incl overnachtibg, was geweldig! Nu t Fletcher is geworden is t beduidend minder, kamers zijn nog steeds perfect, heerlijke bedden, echter schoonmaken laat te wensen over, prullenbakken worden niet geleegd… Inchecken ( vervroegd dus extra voorbetaald) erg onvriendelijke receptioniste, kortaf, geen uitleg over ontbijt, hotel etc. Na inchecken geen bediening te vinden, verschillende mensen op terras in afwachting van bediening.. niemand kon iets bestellen… half uur gewacht toen is iedereen opgestapt… je krijgt gewoon niks! Ontbijtbuffet is prima! Avondeten elders gedaan, jammer, prachtige locatie maar nu t Fletcher is geworden gaan we hier niet meer naartoe
Wij verbleven hier voor 1 nacht. Hier klopt alles. Een super vriendelijk en gastvrij ontvangst met welkoms drankje. De gastheer dacht meteen mee toen wij aangaven dat onze voorkeur uitging naar een rustig gelegen kamer. Wij kregen een heerlijke tuinkamer. De kamer is ook geweldig met heerlijke bedden en kussens. Er ontbreekt hier niks.We hebben heerlijk gedineerd in het restaurant van het hotel. In de morgen hebben wij hier genoten van het overheerlijke ontbijt. De omgeving is ook erg mooi.Dit is hotel is een voorbeeld mbt gastvrijheid! Wij komen zeker weer terug!
ontzettend mooie locatie. Heel sfeervol.
kamers waren heel mooi maar geen airco. Geen kaart om deur te openen maar nog ouderwets een sleutel..energie? 6 gangen diner was niet goed. 2 tussengerechten met rolletjes van kool met groente erin was niet best. Wijn was lekker maar prijs..kwaliteit was er echt niet.
Kortom een zeer prijzig kaartje voor 1 dag!!

Fletcher Hotel-Restaurant Château de Raay
Geboekt voor twee overnachtingen met één driegangendiner in een Deluxe kamer. Er zouden badslippers en badjassen aanwezig zijn op de kamer maar de badjassen waren stuk en de badslippers waren niet aanwezig. De kamer was gelegen op de gelijkvloerse verdieping en in tegenstelling tot de meeste hotels werd er nog met een sleutel gewerkt en geen elektronische kaart. De kamer was heel ruim met een televisie die wel veel zenders had geprogrammeerd staan maar slechts enkele daarvan konden bekeken worden. Koffie- en theefaciliteiten stonden in de kleerkast waar ook een kluisje en minikoelkast instonden. Badkamer is heel ruim met een tweepersoonsbad en allerlei badproducten. Ontbijten is in dezelfde ruimte als het restaurant en er is een keuze aan eiergerechten die je kan bestellen. Ontbijt is goed maar een toaster ontbrak wel dus geen toast voor ontbijt. Koffie of thee wordt aan tafel gebracht. Wel voldoende brood, broodjes en croissants.
De verjaardag van mijn vrouw bij jullie gevierd met onze zoon en meisje ; van alles genoten personeel toppie er was zelfs een verjaardagskaart . ik had gebeld met de vraag om een douche i.v.m onze leeftijd ook dat was geregeld.
Samen met mijn partner genoten van een romantisch weekend in dit hotel. In een rustieke omgeving gelegen, sfeervol met fijne kamers en faciliteiten. Heerlijk lunchen, dineren en ontbijten, keuzes van heerlijke gerechten onder de goede zorgen van het personeel die de tijd voor je nemen. Een verblijf dat ons beiden voor altijd bij zal blijven, we zullen hier zeker weer terugkomen. Team van Château de Raay. Dank jullie wel voor de goede zorgen en het regelen van de bloemen😊
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Airconditioning | Beschikbaar |