/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F8a040771-905a-4d90-902b-617b72e53051%2F38a68ae2-4d26-41f6-8adb-63723e91e3b9.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01850000-01859999%2FE1850099.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01850000-01859999%2FE1850095.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01570000-01579999%2FE1576741.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01850000-01859999%2FE1850092.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01850000-01859999%2FE1850096.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Arcen voor je op een rij gezet:
Wat een super gastvrije Familie. Een warm ontvangst bij aankomst. Hotel ook super schoon en leuk ingericht. Erg goed ontbijt Erg heerlijk gegeten zowel Lunch als Diner.. Wij gaan zeker terug bij Hotel Arcen .
Wij waren hier met vrienden. 1 dag vantevoren moesten we van de 3 kamer helaas 1 kamer annuleren.Dit werd super goed opgelost door het hotel. In overleg het avondeten van het arrangement de andere avond mogen nuttigen. Werden heel gastvrij ontvangen . Kamers waren schoon met heerlijke bedden . Wij hadden badkamer met douche en was ook mooi schoon. Kamers zijn wel heel gehorig , wij sliepen aan de straatkant boven het cafe van de buren , dit was helaas wel heel rumoerig met het raam schuin boven het terras. Ontbijtbuffet ook ruim voldoende.We gaan zeker nog eens terug.
Gezellig hotel in centrum. Prima eten en drinken. Dicht bij thermaalbad, hertog Jan brouwerij, kasteeltuinen en Venlo
Arcen
Wij zijn hier 5 dagen geweest en hebben geweldige dagen gehad. Enorm vriendelijk, hardwerkend, personeel, ook voor de kinderen. We hadden een mooie familiekamer. Ontbijt en diner was top, goede keuken dus ;-) .
Via een actie een hotelovernachting geboekt. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. We mochten meteen op onze kamer, terwijl we 45 minuten eerder waren. Smiddags gebruik gemaakt van sauna en thermaalbaden. Jammer dat er geen bordjes staan bij de sauna's ( temperatuur, geur). Mooie hotelkamer en lekkere bedden. Sochtends heerlijk ontbijtje!!
Het complex
Aantal verdiepingen hoofdgebouw | 2 |