8.6FantastischScore uit 36 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet

De Oude Smidse

8.6FantastischScore uit 37 reviews

Vriendelijke ontvangst en prettig verblijf!
Door Carla op 16-09-2020

Wat een warme vriendelijke ontvangst! Na onze wadlooptocht in Pieterburen hier gegeten en overnacht, locatie perfect. Het diner was superlekker. De 2 persoonskamers zijn functioneel ingericht met alles wat je nodig hebt. Het ontbijt was geweldig, alles vers en in overvloed. Warme kamers en voor het slapen gaan eerst op “muggenjacht”. Bedden in de ruimere 2 persoonskamer nr. 10 waren goed, jammergenoeg in kamer 9 stond 1 bed wat behoorlijk kraakte!

Fantastisch!
Door Anneke en Christiaan op 19-08-2020

Zeer vriendelijk personeel. Fijn terras. Heerlijk eten, vooral het Gronings menuutje. Goed ontbijt. Schone kamer met redelijk goede bedden. Rustige en mooie ligging. Parkeren kan schuin tegenover de B&B. Goede hygiëne maatregelen vanwege COVID-19

gebrek aan hospitality, klant niet centraal
Door Johan S. op 26-10-2019
Zakelijk gereisd

Op zich nette kamers, goede bedden en ook het ontbijt is in orde, alleen..... met moeite en onder een hoop protest en gejammer is ontbijt pas vanaf 7:30 uur mogelijk. En als je dan 10 minuten te vroeg in de eetzaal binnenloopt kan je de wind van voren krijgen. Daarnaast eigenlijk 2 drankjes TEVEEL betaald (swah, het zal wel...) en dan op een bijzondere manier worden aangesproken waarbij je als wanbetaler wordt weggezet. Nou, eens nooit weer. Na dit voorval meer bijzondere steken onder water tijdens het ontbijt. Of “je nog een eitje moet” toegebeten krijgen is ook wel een bijzondere wijze van communiceren. De hospitality is helaas ver te zoeken. Jammer want het is eigenlijk een best goede lokatie waar ze mogelijkerwijs meer bezoek van ons hadden kunnen ontvangen. Overigens, nog een kleine tip. Vervang de door schimmel aangetaste douchegordijnen eens. Kosten € 15 tot 20 en het ziet er veel schoner uit.

De Oude Smidse

Super dagen gehad in Westernieland
Door Lean Jacobs op 11-08-2018

Ons verblijf van 4 dagen in de oude Smidse was geweldig . Onze kamer was simpel maar schoon, prima bed en badkamer met dagelijks schone handdoeken. Heerlijk geslapen, goed verzorgd ontbijt en Yvonne en Joerg zorgen voor een thuis gevoel . Je kunt bij hen heerlijk dineren met erg attent en aardig personeel . Yvonne en Joerg bedankt voor deze fijne dagen. Piet en Lean Jacobs uit Heeze

Top overnachting !
Door BeemerTeam op 21-04-2018

Yvonne en Jörg leggen je helemaal in de watten, en niets is teveel. Het eten en drinken was absoluut top ! De kamer was schoon, netjes en alles was aanwezig. Onze motor kon op een goede plek geparkeerd worden. (voor ons ook belangrijk). Omdat wij smorgens erg vroeg wilde vertrekken, zorgden zowel Yvonne alsook Jörg, voor een zogenaamd 'doe het zelf ontbijt'. Alles stond klaar voor ons zodat wij konden ontbijten op het vroege tijdstip. Het ontbijt was top, en meer dan voldoende, een absoluut voorbeeld voor menig hotel. Al met al een hele fijne overnachting en wij gaan beslist nog een keertje terug voor een wat langer verblijf !

Gastvrij
Door Mar op 13-01-2018

Positief: Er was veel persoonlijke aandacht. Heel klein dorp.

Huisdieren

Room service