Termunterzijl
We hebben de beste aanbieders voor Termunterzijl voor je op een rij gezet:
Prinsenhof
Liften
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Mello Coendersbuurt 39, 9948 PN |
Termunterzijl
Onvriendelijke manager. heel koude onverwarmde kamer (buitenpand). Niet voor herhaling vatbaar. Jammer want leuke locatie.
Samen met ouders en familie gegeten: heerlijke gerechten, zeer gastvrij en perfect ingespeeld op alle dieet wensen! Niets is te gek!
We hebben ontzettend genoten van ons 3 daags arrangement. Alles klopte: de ligging van het hotel, de prachtige kamer met uitzicht op het sluisje, de prettige sfeer (we voelden ons gelijk thuis), het aardige en vakkundige personeel en de heerlijke culinaire diners.
Termunterzijl
Een erg leuk en goed hotel met heerlijk restaurant. Ontzettend behulpzaam en vriendelijke medewerkers. Kamer was prima. Wij hadden een buitenkamer waarbij je bij je kamer een buitenzitje had met tafeltje en 2 stoelen. De kamer was vrij nieuw, niet heel groot maar alles wat je nodig hebt was er. Voor ons prima. Termunterzijl is een klein toeristisch plaatsje. Van hieruit hebben we fietstochten gemaakt en de stad Groningen bezocht. Het restaurant heeft echt ontzettend lekker eten, erg mooi opgediend ook. Naast wat wij besteld hadden kregen we een amuse en spoom van het huis. Een echte aanrader is de Termunterplank met van alles en nog wat. Kortom wij hebben genoten van 4 dagen Termunterzijl.