Watersportcentrum De Otter
- Restaurant
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Jesse16-10-2015
- Diana16-10-2015
Super!
- baloe22-09-2015
Mooie vakantie
Nette camping sanitair erg netjes en schoon je kunt er heerlijk eten bij het paviljoen op het terras met uitzicht over het water. De prijsverhouding is netjes . Voor de kinderen is er diverse speeltoestellen en bij mooi weer een springkussen
- Henriette16-03-2014
komen hun afspraak niet na
Wij hebben hier onze huwelijksfeest gegeven. Dit hadden we achteraf beter niet kunnen doen. Wij hebben een vooraf afpraak gemaakt over de kosten en hoe onze feest zal verlopen. Op het moment zelf deden ze heel moeilijk. Dus bedenk je heel goed als je hier een feest wilt geven! Afpraak is bij hun geen afspraak. Ook al staat het op papier!
- marjolein24-08-2013
confort blokhut
kleine maar mooie blokhut. Keukeninventaris is echt onvoldoende. Veel te kleine en weinig pannen. Plastic bestek etc. Sanitair is een beetje eng. je gaat naar binnen met een eigen pasje. Dus altijd zoeken en kinderen pasje laten terug geven. werd bezuinigd op het licht. Overdag erg donker . ongezellig en een beetje eng. Was heel rustig en er werden geen act georganiseerd. Kinderen vonden het saai. Wel mooi gelegen. Mooie fietstocht om schildmeer gemaakt.
Vakantiepark Watersportcentrum De Otter info
- CafeBeschikbaar (1)