Laagste prijsgarantie

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
Meer vakantiepark info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

342 Reviews over Pagedal

• 8Harry25-10-2020

Voor herhaling vatbaar

Erg geslaagd. Huisje was schoon en rook lekker fris. De inrichting was netjes en ruim voldoende service. Personeel was aardig en zwembad was netjes en schoon. Park was rustig en je merkte weinig van de andere gasten.

• 8Prijs/kwaliteit
    • 8Activiteiten
    • 7Eetgelegenheden
    • 8Onderkomen

Contentmarketeer, 14-11-2020

Bedankt Harry voor je review!

Wat fijn om te lezen dat je verblijf erg geslaagd was! Wat goed dat de inrichting ook naar wens was. Hebben jullie ook nog genoten van de omgeving? Graag tot ziens!

• 2Trea13-10-2020

Smerig en gevaarlijk

Badkamer was ronduit smerig, zag zwart van schimmel. Eerst bleekwater gekocht en lopen boenen. Receptie schrok er zelf ook van. Man heeft brandwond opgelopen op hand door schok via lichtschakelaar. Eerlijk is eerlijk technische dienst was snel ter plaatse om dit op te lossen. Bleef wel dat het niet veilig meer voelde. Dit tesamen met oncomfortabel meubilair en een televisie met ruis en vervorming dat wij na twee dagen naar huis zijn gegaan. Hier toch meer comfort dan in het huisje. Moesten nog 5 dagen blijven en dat voelde als een straf. Kan niet de bedoeling zijn! Het was niet duur maar als je kijkt wat je ervoor krijgt, dit is niet volgens Nederlandse maatstaven. Zwembad kon je alleen gebruiken als je creditcard doorgaf. Niet gedaan, zonder internet en creditcard geen mogelijkheid om gebruik te maken van voorzieningen

• 5Ligging
    • 1Zwembad
    • 1Onderkomen
    • 1Hygiëne

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat dit is gebeurd, dit is uiteraard niet de bedoeling. We hopen dat het beter gaat met je man. Fijn dat de technische dienst dit snel heeft opgelost, maar het is natuurlijk erg vervelend. Wij gaan er voor zorgen dat een situatie als deze niet meer kan voorkomen.

• 4Lucie zeetsen03-10-2020

SLECHT!!!!!

Wij zijn in september een midweek op dit park geweest. Toen we aankwamen heeft mijn man eerst alle spinnen verwijderd bij de ramen en de deuren. Daarna hebben we de binnenkant met de stofzuiger spinnenvrij gemaakt. Als je bang voor spinnen bent moet je hier zeker niet naar toe gaan. Er zitten er heel veel. Elke dag opnieuw zuigen. Het huisje was ook niet schoon. Op de slaapkamer vlogen de vlokken rond. Ook is het er erg klein. Op de 'masterbedroom' staat niet eens een nachtkastje, dit kan er niet meer bij. Het beddengoed was versleten. Ook zaten er arbeidsmigranten in het zelfde blok huisjes waar wij in zaten. Dit park is zeker geen aanrader.

• 5Ligging
    • 6Service
    • 3Prijs/kwaliteit
    • 3Activiteiten
    • 2Onderkomen
    • 3Hygiëne

Bedankt voor je review.

Wat jammer dat je verblijf zo is gelopen, dit is niet de bedoeling. We hopen wel dat je hier op het park een melding van hebt gemaakt zodat we dit konden oplossen. We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit niet meer hoeft voor te komen in de toekomst! Bedankt voor het kenbaar maken en graag tot ziens op één van onze parken!

• 4Cobie28-09-2020

Huisje sterk aan vernieuwing toe. Meubilair oud.

Min punten ligging. Leek niet echt op een bungalowpark. En toilet goed voor kinderen niet voor volwassenen. Meubilair aan vervanging toe. Grote tv ook geen overbodige luxe.

• 3Ligging
    • 5Service
    • 4Prijs/kwaliteit

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te horen dat je verblijf niet helemaal naar wens was. We gaan er alles aan doen de volgende keer je verblijf wel naar wens te laten verlopen en gaan aan de slag met je feedback!

• 5Clary18-09-2020

bungalow ongelofelijk smerig

Het enige positieve aan ons verblijf waren de vriendelijke medewerkers van het park. Maar daarnaast veel negatieve punten: een smerig, stinkende bungalow. veel stof, spinraggen, toilet en badkamer zo vies. plakkende trapleuning en deuren. molton van het bed met vlekken. tandenstoker van vorige bewoner op de grond. Op het park verblijven veel Polen en Bulgaren die niet op vakantie zijn, hun auto bij de bungalow laten staan en met veel lawaai zeer vroeg in de ochtend naar hun werk vertrekken. In onze bungalow stonden 3 stapelbedden, elk voor 3 personen en een 2 persoons- bed (totaal 11 plekken!) in een 4+2 persoons- huisje. Na onze vakantieweek hebben we een officiële klacht bij Roompot ingediend. Vandaag kregen we daar een slappe, standaard reactie op, met een "zoethoudertje" d.m.v. een kortingsbon van 35 euro bij een volgende boeking bij Roompot!

• 7Ligging

Groetjes,

Tim

• 7JM doornebosch12-09-2020

Redelijk

Weinig te beleven, horeca vroeg dicht, zwembad open op rare tijden

• 7Prijs/kwaliteit
    • 7Kindvriendelijk
    • 6Activiteiten
    • 6Eetgelegenheden
    • 6Zwembad
    • 6Onderkomen
    • 6Hygiëne

Bedankt voor je review!

Wat vervelend om te horen dat jhet park niet geheel aan je volwachting heeft voldaan. We moeten ons wel houden aan de geldende maatregelen die door het RIVM zijn vastgesteld. Hierdoor klopt het dat de horeca eerder wordt gesloten en het zwembad op andere tijden is geopend. We hopen dat je desondanks alsnog een fijn verblijf hebt gehad en zien jullie graag nog een keer terug op één van onze parken!

• 9K&K12-09-2020

Heerlijk verblijf, goed kunnen ontspannen.

Het is een mooi, rustig park met goed onderhouden terrein. Net appartement. Mooi schoon. Zeer geschikt voor twee personen. In de omgeving is er voldoende gelegenheid om ergens heen te gaan maar ook net naast het park mooie gelegenheid om te wandelen.

• 9Ligging
    • 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Onderkomen
    • 9Hygiëne
  • 8Corne de Wit31-08-2020

Prettig verblijf op Pagedal

Goed georganiseerd en schoon aantrekkelijk park, personeel is vriendelijk en staat open voor vragen. Splinternieuw zwembad erg geschikt voor volwassenen.

• 8Prijs/kwaliteit
    • 6Kindvriendelijk
    • 7Activiteiten
    • 8Eetgelegenheden
    • 8Onderkomen

Contentmarketeer, 14-11-2020

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de vakantie goed is bevallen en je een prettig verblijf hebt gehad! Hier doen wij het voor! Mooi is het zwembad geworden hé? Graag tot ziens!

• 9Richter26-08-2020

Personeel was super! Een prachtig Park

Mooie huisjes, personeel was heel vriendelijk en helpt graag. Het huisje was helaas niet erg schoon. De activiteiten waren trots de warmte erg leuk. Omgeving en het Park is prachtig

• 10Ligging
    • 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 8Activiteiten
    • 8Eetgelegenheden
    • 7Onderkomen
    • 7Hygiëne

Bedankt voor je review!

Fijn om te vernemen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad. Wij gaan de complimenten over het personeel aan ze doorgeven. Wij weten zeker dat ze hier blij mee zullen zijn :).

Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!

Groetjes Manou

• 9Fam Loohuis24-08-2020

"Heerlijk midweekje gehad "

Ons 4 pers. huisje (511) was netjes en zag er van binnen goed uit, de bedden waren goed. De inrichting was volgens prijs en te doen natuurlijk heb je geen TV van 50” inch maar dat is niet nodig. Het aantal zenders is niet echt heel veel maar je komt er ook niet om tv te kijken iedere dag. WIFI was perfect nog nooit zo goed internet gehad was s’avonds heerlijk om te gebruiken op het terras. Sanitair was netjes geen kapotte onderdelen, ook de douche was heerlijk om te douchen en een goede straal Het zijn geschakelde huisjes wat ons eigenlijk heel erg mee viel als je alle bij op het terras zat hoorde je natuurlijk wel wat maar kom op dat heb je thuis ook als je in de tuin zit. Parkeren doe je vooraan in het park, dit zorgt er voor dat er sávonds geen verkeer op het park is en dat is een heerlijk rustig gevoel. Friet en snacks waren goede porties en qua prijs echt niet meer is aan de cafetaria. En in deze corona tijd was eigenlijk alles go

• 9Ligging
    • 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Activiteiten
    • 9Eetgelegenheden
    • 8Zwembad
    • 9Onderkomen

Contentmarketeer, 14-11-2020

Bedankt voor jullie uitgebreide review!

Zo te lezen hebben jullie genoten van jullie verblijf. Dat is waar we het voor doen; samen genieten bij Roompot.

Graag tot ziens!

Groetjes Manou