8.8FantastischScore uit 64 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet

Natuurkampeerterrein De Slangenborg

8.8FantastischScore uit 64 reviews

Het was opnieuw een geweldige kampeerplek!
Door Kitty op 16-08-2023

Heerlijk, lekker rustig en ontspannen.

Fantastisch
Door Fam.Dorst op 15-08-2023

Sinds 1995 hebben we al heel wat campings bezocht maar nog nooit stonden we zo mooi als hier op de Slangenborg. Wat een rust, wat een mooie ruime plaatsen en wat een uitzicht! Als je dan ook nog kunt genieten van modern en schoon sanitair dan wordt zelfs een regenachtige vakantie een vakantie om nooit te vergeten. Simone bedankt!

Een prachtige plek, middenin fascinerende natuur.
Door Corrie op 10-08-2023

Een plek met veel privacy en reeën, schapen en vogels om je heen. Sanitaire voorzieningen zijn dichtbij en mede kampeerders zijn aangenaam aan/afwezig. De prijs is aan de normale kant, want als laag gezien kan worden voor dat wat het levert: een kleine oase die je voor tovert dat je de enige bent om te genieten van al het moois. Ondanks de bijna constante regen van de afgelopen twee weken, was het een verademing hier te kamperen en het sanitair werd brandschoon gehouden!

We komen zeker nog eens terug
Door Familie Boon op 02-08-2023

Een heerlijke rustige kleine camping met grote afgeschermde plaatsen. Alle voorzieningen zijn dik in orde. Klein wat betreft het aantal plaatsen, groot als het oppervlak betreft. De beheerder is erg vriendelijk en zeer toegankelijk. Het terrein ligt heerlijk beschut. Prachtige omgeving om te fietsen (en te wandelen). Deze camping komt op ons lijstje met favorieten.

Voor herhaling vatbaar, ook mooi Adults only
Door Willem op 31-07-2023

Met ons schapendoesje Filou na 6 jaar weer op deze prachtige natuurkamping. Ruime prive plaatsen, goed sanitair en een schitterendevomgeving! Dit is een echte natuurkamping!

Groene oase
Door Arie en Stella op 29-07-2023

Heerlijk rustig, in het groen. Vriendelijk onthaal en contact met de gastvrouw. Voor herhaling vatbaar.

Huisdieren

Wlan internet