/Nederland/Groningen/Sellingen

Hotels Sellingen

1 Accommodatie

Populair
Hotel
Nederland
Groningen
Sellingen
Verwijder filters

Wat zeggen bezoekers over

Sellingen

112 reviews

10
Pareltje qua natuur beleving
Door Johan op 09-06-2019
Gereisd met partner

Sellingen, het hart van Westerwolde. Het was al een van de mooiste stukken natuur van nl. Maar nu zijn ze ook nog de rivieren en waterbuffers aan het herstellen! Geen strakke bospaden geen aangelegde bos percelen . Wel veel wild! Echte natuur om je aan te vergapen.

8
Een rustig typisch Gronings dorp
Door Mo op 21-04-2019
Gereisd met partner

Sellingen is een mooi dorp gelegen in het zuid-oosten van de provincie Groningen. Het dorp ligt op korte afstand van de Duitse grens. Door het dorp loopt de doorgaande weg waaraan een mix van woningen, winkeltjes en diverse horeca gelegenheden liggen. Aan de rand van Sellingen bevindt een waar eldorado aan fiets- en wandelpaden. Al fietsend door Sellingen en omgeving kom je regelmatig de typische bouw van weleer tegen: de uit rode baksteen opgetrokken kleine boerderijtjes met lage daken maar ook de royale "Herenboerderijen". Veel van deze woningen zijn inmiddels in ere hersteld maar waar men nog duidelijk in kan herkennen hoe het ooit was.

7
voor herhaling vatbaar
Door anita op 02-07-2018
Gereisd met partner

vele wandel en fietsmogelijkheden, in dorp 1 supermarkt en enkele restaurants, snackbars, theehuisje

9
Fantastisch fiets- en wandelgebied
Door Marianne Hofman op 28-08-2017
Gereisd met partner

We waren zeer verrast door de schoonheid van Westerwolde. We kennen zo'n beetje heel Nederland en hebben als noordelingen nu eens dit gebied verkend. Natuurminnaars en rustzoekers komen hier zeer goed aan hun trekken. Het kan de vergelijking met Drenthe en de Veluwe zeker doorstaan. Te beginnen in Ter Apel, bij het klooster en dan naar boven trekkend richting Jippinghuizen, je blijft je verwonderen. Ook Smeerling lag er prachtig bij met de Gasterij. Nog nergens hebben we zo heerlijk over allerlei natuurpaden kunnen lopen: het ene pad op en het andere af, door zeer wisselende landschappen. Dit gebied verdient veel meer aandacht. Al hoop ik wel dat de relaxte sfeer dan ook behouden blijft.

9
mooi en rustig dorpje
Door fam lammers op 12-08-2017
Gereisd met oudere kinderen

rustig dorpje mooie omgeving veel natuur vele fietsroutes en wandelroutes

9
Verassende omgeving!
Door Harmen, Eliana en kinderen op 19-06-2017
Gereisd met jonge kinderen

Er is veel meer te doen in de buurt dan we dachten :) voor de kinderen zijn er een paar leuke 'attracties' zoals Wonderwereld in Ter Apel. Sellingen en omgeving is vooral geschikt voor wandelingen door bossen en langs mooie vennetjes!

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.