Eigendraads

Eigendraads
Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen en was alles meteen duidelijk. Alle kamers waren schoon en netjes. Het huis is van alle gemakken voorzien en is ruim ingedeeld. Qua sport en spel is er genoeg te doen! Denk aan trampoline, tafeltennis, voetvolley, volleybal en voetballen. Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding!
We waren met 15 man en de accommodaties was ruim genoeg en schoon. Geschikt om voor grote groepen te koken en een groot terrein om veel activiteiten te kunnen doen. De eigenaar was erg aardig en benaderbaar, dus bijeen volgend huisweekend komen we zeker terug.
Fijne ruime accomodatie met genoeg te doen zowel binnen- als buitenshuis. De bus is om de hoek indien je geen eigen vervoer hebt. Mooie rustige omgeving. Vriendelijke behulpzame eigenaar. Geschikt voor grote groepen. Ik zeg doen, gewoon boeken. 👍 Victor bedankt voor het fijne verblijf!
Met 10 vrienden hier een verjaardag gevierd. Erg fijn huis, met veel mogelijkheden! Eigenaren zijn heel gastvrij en behulpzaam. Fijne accomodatie voor een groep vrienden of familie!
Het zijn twee gebouwen waardoor je niet op elkaars lip zit de hele dag. Het is dichtbij een bushalte waarmee je direct naar Groningen stad kan reizen. Er zijn genoeg dingen in het huisje om te doen, daardoor kan je zelfs wanneer het slecht weer is De eigenaar is hartstikke vriendelijk. Er zijn veel dingen te doen voor kinderen van alle leeftijden. Wij hadden een hartstikke leuke tijd hier gehad en raden het zeker aan.
BBQ toegestaan | Beschikbaar |
Fietsverhuur | Beschikbaar |