Hayema Heerd
Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Jensemaweg 3, 9883 TH |
Hayema Heerd
Vanaf het begin een moeizame communicatie. Onze telefoontjes en mail werden niet beantwoord, uiteindelijk via whatsapp wel. We hoorden achteraf dat de eigenaresse onze website had gelezen en onze manier van leven haar niet aansprak, waardoor ze heel kortaf deed en wij ons niet welkom voelden.
Hayema Heerd is een mooie plek midden in het Groningse land. Wij verbleven gedurende 2 nachten in het Strokasteel met ons gezin. Een prachtige royale schuur alwaar je heerlijk liggende strobedden vindt tussen de strobalen. De ontvangst was warm en welkom. Het ontbijt was picobello verzorgd. En, wij hebben 2 activiteiten geboekt via Hayema Heerd. Wij zijn op Inboeringscursus geweest bij boer Kees. Een geweldig leuke ervaring. Boer Kees nam de tijd en gaf de ruimte om het boeren leven te leren kennen. Super leuke boer en super leuke ervaring. Absoluut een aanrader! Ook het wadlopen konden we regelen via Hayema Heerd. Ook dat was inclusief duidelijke informatievoorziening prima geregeld. Kortom, conclusie: Al met al een aanrader om je verblijf bij Hayema Heerd te boeken. Helemaal als je het wil combineren met gezinsactiviteiten!
Heerlijke dagen gehad, geslapen in het strokasteel. Ondanks de kou, heerlijk warm geslapen. Een pluim voor de eigenaresse Wil, haar partner Hans en haar team voor de geweldige gastvrijheid. Het is leuk, het is apart, het is bijzonder, het is anders dan anders.
Samen met een vriemdin en haar zoontje mochten we slapen in het strokasteel. En het was ook dit keer weer een feest. Van slapen op het warme stro en gourmetten op het strand tot knallen op het drumstel en genieten van het heerlijke ontbijt. Alles kan bij Hayema heerd. De rust en ruimte om je heen, de prachtige uitzichten en mooiste zonsondergangen maken dat je heerlijk ontspant. Hans en Wil toverden zelfs een koolydraatarm ontbijt voor ons! Wij hebben nu al voor de 8e keer weer enorm gelachen en genoten ook de ook de 9e keer komt er aan want het is altijd leuk, verrassend en goed verzorgd. Schone mooie toiletten, keuken waar jezelf thee en koffie kunt zetten, kunt koken en een koelkast waar je gebruik van kan maken, alles is er.
Verbleven in een stro iglo. Heerlijk geslapen in een weidse omgeving. Het ontbijt wordt in een picknick en is zeer uitgebreid en lekker.