- Waardering
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Bert09-09-2022
Heerlijk ontspannen
Wat een heerlijke camping. Rust en toch vertier. Super netjes en schoon, Afwassen nagenoeg alleen mogelijk met de afwasmachine (3 tot 5 minuten voor de hele vaat!!!). Bij problemen met de TV werd direct een leen TV ter beschikking gesteld. Wat een service. Uitstekende broodservice, heerlijk gegeten in het restaurant. Mooie omgeving en op zeer korte afstan van Duitsland met plaatsen als Leer of Emden, de Waddenzee etc.etc
- Zwembad
- Jannette09-08-2022
Geweldig genoten!
We hebben 1 week vertoefd op jullie camping en het was heerlijk! Fijne mensen, heerlijk eten, fijne plekken, schoon sanitair....een echte aanrader dus! We hebben genoten en komen zeker terug! Rommy, Jan en alle medewerkers van de camping: hartelijk bedankt! En geef Milo (de hond) een dikke knuffel van ons!! Lieve groet, Henk en Jannette.
- Zwembad
- Pim27-04-2022
- Fam. De Croon24-08-2021
Fijne vakantie
We hebben heerlijk genoten. Vriendelijk personeel en men is altijd bereid te helpen. Sanitair erg goed schoon. Jammer dat het het weer soms wat te wensen overliet waardoor het gras veranderde in een grote modderpoel. Plaatsen zijn wisselend qua grootte. De plek die wij toegewezen hadden gekregen was net groot genoeg om alles op te kunnen bouwen. Helaas kon de auto niet meer op de plek staan . Verder zou er meer gesnoeid mogen worden zodat de plekken ruimer worden en het wat beter onderhouden is.
- Mark Ekhart02-08-2021
overnachting op de camperboulevard
we stonden na wat verschuivingen op camperplaats nr 1, schuin tegenover de receptie aan de achterzijde een redelijk plek alleen hoorden wij constant het lawaai van een koelcel die de hele tijd aan en afsloeg. Best wel irritant voor het slapen gaan.
Camping De Bouwte info
Camping-informatie