Chalet vakantiepark Lauwersoog; de rug 1
We hebben de beste aanbieders voor Chalet vakantiepark Lauwersoog; de rug 1 voor je op een rij gezet:
Adresgegevens | 1 Strandweg, 9976 VS |
Chalet vakantiepark Lauwersoog; de rug 1
Gehuurd via Bj Chalets.Ik sluit mij geheel aan bij de vorige revieuw. Chalet is niet kindvriendelijk! Bovendien reageerd de eigenaar er op met een poppetje.Dan neem je je klanten toch niet serieus of wel!?
Wij verbleven in een 6 persoons" luxe "challet welke volgens de beschrijving zeer kindvriendelijk is.Dit is niet zo. In het gras zitten best veel brandnetels .Ook mist er een hekje op de veranda waardoor een klein kindje zo van de veranda af kan vallen.Wij hebben er een grote ligstoel voor het gat gezet . Een kinderbedje past in geen enkele slaapkamer( er zijn 3 slaapkamers) Er kunnen binnen geen zes mensen aan de eettafel zitten.4 personen is goed te doen. Het kan allemaal net ,ook in de slaapkamers. In de" grote" slaapkamer zit een kast welke je eigenlijk niet behoorlijk kunt openen en je kan net niet langs get bed lopen zo klein. Dat is prima voor jongeren maar niet voor senioren. De oven is op gas.Is ook prima maar ben er persoonlijk niet een voorstander van i.vm. brandgevaar.De omgeving is geweldig,ook voor kinderen. Vind het challet echt voor jonge gezinnen ook gezien het lawaai overal om je heen. Je komt er niet voor de rust .