Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Thermen Bad Nieuweschans voor je op een rij gezet:

8.8Fantastisch
+18

8.8Fantastisch

Hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Thermen Bad Nieuweschans

8.8FantastischScore uit 6 reviews

Goed hotel met sauna en thermale baden
Door S.H.J. Simonse op 07-05-2022

Hotelkamer bed goed nespresso schijven koffieautomaat rustig gelegen. Goed ontbijt en koffie ruime keuze in beleg sapjes en brood. 1witte handdoek voor de sauna onbeperkt om te wisselen bij receptie. Hotel Badjas niet gebruikt eigen badjas. Thermale baden heerlijke aanvulling aan de sauna. Lekkere opgietingen en ruime keuze uit sauna’s restaurant bij sauna is anders dan restaurant bij thermale gedeelte. Dus leuk om te kunnen kiezen. Het restaurant bij het hotel is wel luxer qua gerechten het menu 3 gangen was verrassend met de amuses maar niet zo uitgebreid in keuze ook de hoeveelheid was ons niet voldoende. Jammer dat de snackbar in t dorp al dicht was maar de coöp bood oplossing. Leuke plek om te bekijken Nieuweschans. Authentiek oud met vele variëteit aan woningen.

Goed als vakantie in corona tijd!
Door Els op 28-10-2020

Gedateerd maar goed. 3 nachten geweest als vakantie in Coronatijd. Goed arrangement avondeten en ontbijt was boven verwachting. Rustige omgeving waar je goed kan wandelen.

Super! Wij komen zeker nog een keer.
Door David H op 26-10-2020

Super vriendelijk personeel, hele mooie en fijne sauna's en de baden waren echt zo fijn! Erg duidelijke aanwijzingen van het personeel m.b.t. de nieuwe corona maatregelen. Dit werkte perfect!

Thermen Bad Nieuweschans

Een fantastische mini-vakantie in het hoge noorden
Door Tobias M. op 21-10-2020

Ik en mijn partner wilde graag nog even van onze vakantiedagen genieten. Echter waren ook wij gebonden aan een vakantie in eigen land. Gelukkig zijn wij positief verrast door Thermen Bad Nieuweschans! Het personeel is uiterst vriendelijk, er wordt veel moeite gedaan om de maatregelen omtrent COVID-19 zo goed mogelijk na te leven en ondanks dat hadden wij niet het gevoel dat we hierdoor belemmert werden tijdens ons verblijf. Het eten en drinken was echt perfect en onze hotelkamer zag er schoon en verzorgd uit. Ook de thermale baden en de wellnessfaciliteiten waren op en top onderhouden en we hebben dus zo heerlijk kunnen ontspannen en genieten. Voor ons nu de nummer 1 bestemming in het hoge noorden!

Aanrader
Door Fam. Zecher op 19-10-2020

We hebben heerlijk genoten. We hebben een hotelarrangement geboekt, alles was voor ons geregeld. Bij aankomst hadden we geluk en konden we meteen de kamer in. Lekker genoten van het eten! Ik heb een glutenallergie en dat kon ik gewoon aangeven en werd er rekening mee gehouden. We hebben helemaal genoten van de saunas en de thermale baden. Helemaal ontspannen, ook die thermale baden zijn een echte aanrader. Je voelt je daarna gewoon onwijs goed. Ook nu met de maatregelen is alles duidelijk aangegeven. Overal boordjes en stickers. Ze doen het wel goed!

Laatste keer
Door Single op 14-08-2020
Alleen gereisd

Helaas zijn veranderingen niet altijd een verbetering. Thermen Bad Nieuweschans is overgegaan naar een keten en dat heeft wat mij betreft het eea niet goed gedaan. Weg is de gymzaal, weg zijn de pakkingen, je huidverzorging wordt gedaan door iemand die geen schoonheidsspecialiste is ( geen check van de huid vooraf) en het restaurant hanteert 'eten wat de pot schaft' en serveert braadstuk en biefstuk in 33 graden hitte. De lounge is compleet leeg, want koffie moet je op je kamer zetten, of 3,10 voor een cappuccino betalen. Gebleven is het vriendelijke (deels nieuw) personeel, maar helaas maken zij deze neergang niet goed. Na 15 jaar trouwe klant, ga ik iets nieuws zoeken, waar ik zelf mijn eten bij elkaar mag kiezen, door gekwalificeerde vakkrachten behandeld wordt en ook kan genieten van een prachtig park eromheen ( want dat blijft, ook in Bad Nieuweschans).

Thermen Bad Nieuweschans info

• Adresgegevens