Laagste prijsgarantie

Vreehorst

We hebben de beste aanbieders voor Camping Vreehorst voor je op een rij gezet:

7.9GoedScore uit 149 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer camping info

In Winterswijk bevindt zich Camping Vreehorst. De plaatsen zijn ruim, het sanitair schoon en er is zowel een binnen- als buitenzwembad. Kinderen vermaken zichzelf op het sportveld of in de speeltuinen, maar worden ook vermaakt door het animatieteam. Wandel door het mooie natuurgebied De Bekendelle of bezoek het gezellige centrum van Winterswijk.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

149 Reviews over Vreehorst

• 7Ronel18-09-2022

Service is prima, hygiene valt tegen.

Plus: ligging, opzet van de camping, binnen en buitenbad zijn klein maar aanwezig. Online boeken, online eten bestellen (prima kwaliteit) & online kenteken aanmelding waardoor je geen tijd kwijt bent bij de receptie wanneer je aankomt. Min: Te weinig kabines met wastafel/douche combinatie. In het geheel weinig sanitair voor zo'n grote camping. Hygiene m.b.t. sanitair valt zwaar tegen (schimmel, kalkaanslag op kranen douche, vuil in hoeken toiletten en douches). Wij zijn beter gewend. Gasten laten hun hond uit op het campingterrein, zelfs op eigen veld. Hierop wordt niet gehandhaafd. Geen zichtbare richtlijnen of voorzieningen zoals bv hondentoilet, poepzakjes, afvalbakken voor behoeftes vd honden. Er zijn tijdens onze aanwezigheid veel gasten met honden. Speelvelden van de kinderen worden hiermee bevuild.

• 6Staat v/h sanitair
    • 6Hygiëne
    • 6Zwembad
  • 8Fam. de Vries24-07-2022

Prima

We hebben hier een aantal jaar met plezier gekampeerd. We hebben een andere camping gezocht omdat de faciliteiten helaas niet met de grootte van de camping mee groeien. Sanitair was wel schoon en de animatie is leuk voor jongere kinderen!

• 7Gonnie ter Voert23-10-2021

Key west 2 persoons

Het is zoals het beschreven is een mooie hotelkamer.met extra's .. Het totaal plaatje klopt ook...ware het niet dat het bed zoals een goede kennis verwoorde als RUK..(die waren er een nachtje,) Hard matras schuifend soort zeil erom heen... Nou is de slaap beleving van een ieder anders.. . Wij hebben het samen overlegd we zijn naar een gebroken nacht naar huis gegaan.... Bij de receptie de sleutel ingeleverd ..he receptioniste was begaan met ons...maar vanuit hun kwam geen enkel voorstel om dit op te lossen ..het was voor ons een duur nachtje ..en een teleurstellend verblijf ....

• 4Prijs/kwaliteit
  • 8Ingrid30-09-2021

Mooie camping super sanitair

Betaalbare camperplaats op de camping. Wij kwamen spontaan aan, gelukkig nog n plaatsje. Sanitair heel mooi, camping is gezellig ingericht, mooi binnen en buiten zwembad. Prima snackbar met kleine kaart. Minpunt: zeer ongezellige receptiedame, nier geschikt voor zo'n sociale functie. Nog n minpunt, wij konden een overnachting van wel 15 euro niet contant betalen moest per se per PIN

• 9Zwembad
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Eetgelegenheden
  • 9Harjon14-09-2021

Gezellig , schoon , bosrijk

Heerlijk vertoeven in onze camper, op deze prachtige camping

• 9Prijs/kwaliteit
  • 8Bosman24-08-2021

Prachtige schone camping

Wij hadden comfort plus plekken. Prachtig grote plekken. Sanitair gebouwen zijn heel schoon en netjes. Zwembad qua grote stelt het niet veel voor maar de kinderen hebben we er niet over gehoord die vermaakte zich goed. Het eten op de camping is ook perfect. Zeer tevreden

• 8Prijs/kwaliteit
  • 10De vries10-08-2021

Fantastisch! Mooi!

Wij hebben een hele mooie vakantie gehad op camping de vreehorst. Net en schoon sanitair. Zwembad voor iedereen toegankelijk. Prijzen in de shop en foodcorner zijn prima. De kampeerplekken zijn erg ruim en netjes. De camping is schoon! Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en je kan in de omgeving prachtig wandelen en fietsen. Via de receptie kun je gratis fietsroutes plannen en maken fantastisch!

• 10Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
    • 9Zwembad
  • 5Egbert10-08-2021

Mooie nette grote camping

2,5 weken gestaan. Vorig jaar geannuleerd vanwege Corona. Hadden vooruit betaald, maar bij annulering geen geld terug. Dus dit jaar. Van de 3 of 4 medewerkster op de receptie was er maar 1 vriendelijk. De anderen waren ronduit onvriendelijk en niet geschikt voor een vriendelijke ontvangst of hulp.(Gratis) WiFi? De meeste tijd was er zeer slecht bereik of. Het internet was er niet. Wij zijn kleine campings gewend met eigenaren die dagelijks over de camping fietsen of lopen. In de 2,5 weken niemand gezien. Het was voor de 1e keer en nooit weer!

• 5Prijs/kwaliteit
  • 9De vries30-07-2021

Fantastisch! Mooi!

Wij zijn erg tevreden over het verblijf op camping de vreehorst. De kampeerplekken zijn ruim en netjes. Speeltoestellen zijn heel en netjes. Het zwembad is schoon en toegankelijk . Prijzen in de shop en foodcorner zijn prima voor een vakantie park.

Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Er is entertainment maar niet te uitgebreid. Er is rust op de camping en dit straalt het ook uit. Gewoon een super camping tot volgend jaar!

• 9Prijs/kwaliteit
    • 10Ligging
    • 8Eetgelegenheden
    • 10Kindvriendelijk
    • 10Zwembad
  • 8Saskia28-07-2021

Leuke camping

Leuke camping met ruime plekken. Zwembad en animatie zijn voldoende. Genoeg speelgelegenheden. Veel kinderen tot 12 jaar. Niet echt voor pubers. Wij stonden op veld Berk. Mooie ruime plekken ondanks dat dit geen comfort plus plekken zijn. De plekken kastanje vond ik persoonlijk iets minder. Daar leken veel mensen te staan die na korte tijd weer vertrokken en campers. Er is géén strandje om te zwemmen (dat lijkt op de folder). Verder was het goed volk op de camping. Geen aso's, geen herrie snachts. Een mix van oud en jong.

• 7Ligging

• WasmachineBeschikbaar

• SaunaBeschikbaar (1)
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Prive sanitair mogelijkBeschikbaar

• Adresgegevens