Tijdelijk geen boekingskosten

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet

Masterveld

9.2FenomenaalScore uit 63 reviews

Onze favoriete plek voor het familieweekend
Door Familie van der Plaat op 03-06-2023

Prachtige plek waar onze familie al jaren met veel plezier komt. Volop rust, ruimte, ontspanning en natuur. Volwassenen en kinderen vermaken zich uitstekend. Rick en Marijke zijn gastvrij en enthousiast en verzorgen en onderhouden alles uitstekend!

Grandioos! !!!
Door A van der Wal op 10-10-2021

Zeer geslaagd met de kinderen en kleinkinderen zoooooo geschikt !!! Kleinkinderen tussen de 2,5 en 18 Voor iedereen wat te doen Lekker de ruimte Zeer schoon,rustig en binnen 10 minuten met de auto in Winterswijk en Duitsland Zeker een aanrader !!!!! Ook zeer geschikt voor een vriendengroep op leeftijd !!

Fantastisch, super locatie, goed verzorgt
Door Clementia de Goey op 12-07-2021

Wat een super verblijf en wat een geweldige locatie! Mooie kamers, badkamers, keuken (badkamers en keuken nieuw), mooie woonkamer waar je met iedereen kan zitten. Super mooie grote tuin, met een heerlijk grasveld, fijn terras met mooi uitzicht over de weilanden. Het was prachtig weer en hebben heerlijk buiten kunnen zitten. De eigenaren hadden de BBQ al klaar gezet, super gastvrije lieve mensen. Hebben goede tips om te doen in de omgeving. Een daarvan is het meer met een mooi strandje waar je lekker kan zitten. Kortom een super locatie, voor kleine en grote groepen, familie en vrienden. voldoende ruimte voor iedereen zelfs aan de hele kleintjes is gedacht. Tot in de puntjes verzorgt een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar. Bedankt voor jullie gastvrijheid en tot een volgende keer.

Super geweldig accomodatie en fantastische plek!
Door Maaike op 30-08-2020

Dit is een fantastische plek om naar toe te gaan! De accomodatie is in een top staat en zeer geschikt voor sportteams om bijvoorbeeld aan teambuilding te werken.

Ideaal voor een familieweekend
Door Linda Fransen op 21-07-2020

Voor het eerst een familieweekend georganiseerd, dus het was even afwachten hoe dat zou gaan. Het was een fantastisch weekend! Mede dankzij de eigenaar, Rick. Wat een fijne gastheer: meedenkend tijdens de voorbereidingen, hartelijk en behulpzaam.
Voor ons randstedelingen was het een aangename eerste kennismaking met de prachtige omgeving van Winterswijk. Ondanks de iets gedateerde, voornamelijk praktische inrichting is de accommodatie toch gezellig. Er is binnen en buiten voldoende ruimte voor de hele groep om de 1,5 meter in acht te nemen. Het familieweekend was een groot succes. We hebben er een nieuwe familietraditie bij.

Achterhoekse gemoedelijkheid en nuchterheid.
Door Dweilorkest van Toeten noch Bloazen op 21-07-2020

We hebben een heerlijk ontspannen en relaxt weekend gehad met ons dweilorkest. Gedurende het weekend zelfs nog muziek gemaakt voor de andere gasten :D In overleg was er van alles mogelijk en hadden we de ruimte voor onze eigen invulling. Kortom Achterhoekse gemoedelijk- en nuchterheid bij Te Paske!

De Betuwe

9.7