Damkotshuisje
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Stella10-08-2021
- Grootde08-08-2020
Geweldig!
We hebben enorm genoten. Mooie ruime plekken op een ruim veld. Keurig netjes sanitair en heet water voor de afwas. De fietsen staan overdekt in een open kapschuur. Het is een prachtige omgeving om te fietsen en Duitsland is dichtbij om even een uitstapje te maken. Ook Winterswijk en Aalten zijn leuke gezellige plaatsen. Kortom: wij komen volgend jaar hopelijk weer!
- Jan Hamersma17-09-2019
Mooie omgeving...
De camping ligt in een mooie omgeving om te gaan fietsen en of wandelen. Er is verder niets op de camping, het terrein ie wel erg hobbelig, en zeer on vlak. Het sanitair is netjes en schoon, doch bij een volle camping aan de krappe kant. Wij hebben de eigenaar alleen bij het afrekenen gesproken, en op de camping niet een maal gezien.
- Han Dragt25-07-2019
Goed verzorgde camping waar alles klopt.
Wat is dit een leuke camping. Mooie locatie en uiterst goed verzorgd. Prettige ontvangst en direct een map ontvangen over wat er zoal te doen is in de omgeving. Wat anderen ook al schrijven is inderdaad waar; het sanitair is fantastisch goed verzorgt. Oudere kinderen hebben hier niet veel te doen; maar die zijn ook niet de doelgroep. Dit was voor ons een heel aangenaam verblijf en we komen hier zeker terug.
Camping Damkotshuisje info
Camping-informatie