8.5FantastischScore uit 22 reviews
Geen afbeelding beschikbaar

Ruimte
    Natuur

Over Park Berkenrhode

Ontdek de charme van Park Berkenrhode, een idyllisch verblijf in het hart van Wekerom. Hier staat ontspanning centraal, met een prachtig verwarmd buitenzwembad als kroonjuweel. Omgeven door schilderachtige natuur biedt dit verblijf de perfecte mix van activiteit en rust. Fietsverhuur, een fraaie speelplaats en toegankelijke vrijetijdsbestedingen maken uw verblijf compleet.

De ligging

Park Berkenrhode is prachtig gelegen in Wekerom, te midden van de uitgestrekte natuur. Hoewel details over de afstand tot het dichtstbijzijnde strand, stadscentrum en bezienswaardigheden ontbreken, nodigt de omliggende omgeving uit tot het verkennen van de natuur per fiets. De manier waarop vakantiegangers het verblijf kunnen bereiken wordt niet gespecificeerd, maar de aanwezigheid van een kosteloze parkeerterrein benadrukt de auto als een geschikt vervoersmiddel. De afstand tot de luchthaven is niet vermeld.

Park Berkenrhode biedt een scala aan faciliteiten en diensten die uw verblijf onvergetelijk maken. Het pronkstuk is het buitenzwembadencomplex met aangenaam verwarmd water, omgeven door ligstoelen en parasols voor ultieme ontspanning. Voor de actieve vakantieganger zijn er diverse mogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, paardrijden, tafeltennis, biljart, darts en wandelen. Het verblijf beschikt tevens over een wasservice, internet in openbare ruimtes, en toegankelijke vrijetijdsbestedingen voor mensen met een handicap. Voor dagelijkse benodigdheden is er een supermarkt op het terrein, naast een schitterende tuin en speelplaats. Parkeren is gratis en fietsverhuur wordt aangeboden voor het verkennen van de omgeving.

In Park Berkenrhode kunnen vakantiegangers genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant en ontspannen met een drankje in de bar. Dieetgerechten en kindermenu's zijn beschikbaar op aanvraag, waarbij het verblijf ook speciale menu's biedt om aan diverse eetwensen te voldoen.

Het is belangrijk om te weten dat de pakketreizen van Park Berkenrhode in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld in de beschrijving. Voor specifieke wensen of meer gedetailleerde informatie over toegankelijkheid, is het aanbevolen om contact op te nemen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Veel vakantiegangers vinden hun rust op park Berkenrhode, omringd door de pracht van de bossen waar je zo vanuit je tuin in stapt. De huisjes zijn niet alleen mooi ingericht, maar bieden ook comfort zoals een eigen sauna en bubbelbad. De culinaire ervaring in het restaurant wordt geprezen, evenals de vriendelijkheid van het personeel. Families met kinderen van alle leeftijden, inclusief de viervoeters, genieten van de ruimte en de faciliteiten zoals de hottub. De omgeving nodigt uit tot mooie wandelingen, waardoor het park een herhaalbezoek meer dan waard is.

44-48 Roekelseweg, 6733 BP

8.5FantastischScore uit 22 reviews

Ruimte
    Natuur

We komen hier helemaal tot rust
Door Wim v.d.Jagt op 05-08-2024

Wij komen op park Berkenrhode helemaal tot rust. De huisjes zijn mooi ingericht en de ligging is ideaal, midden in de bossen. Wanneer je een huisje aan de bosrand hebt, loop je zo vanuit je (omheinde) tuin het bos in. Het restaurant is top, lekker eten en goede bediening. Personeel bij de receptie is uiterst behulpzaam en neemt alle tijd je vragen te beantwoorden. Voor ons heel belangrijk: Honden zijn op het park overal welkom, zelfs in het retaurant. We komen hier zeker terug (we hebben de volgende vakantie al geboekt :-))

Bedenk je voordat je boekt!
Door D. van der Zee op 29-06-2024
Alleen gereisd

Verzuim meldingsplicht geluidsoverlast. Ik werd letterlijk naast een bouwplaats geplaatst welke aan alle regels ontbrak en zonder verplichte meldingsplicht. Zeer onprofessioneel, om 7 uur in de morgen wakker door werkzaamheden tot 6 a 7 in de avond (mag niet later dan 15:00 überhaupt) (leugens over slechts binnen werkzaamheden, heb van elke dag videos, meerdere) Reacties blijven uit. 1056 betaald voor 1 week om in een bouwval te zitten voor je "rust" Avond van aankomst 7 juni waren bouwlui / een groep mensen bij de nieuwe accommodatie tot 2 uur in de nacht met muziek en al luidruchtig te wezen. Ik heb betaald voor 1 week rust (ben niet de enige die geklaagd heeft) Ik heb slechts zaterdag en zondag rust gehad om vervolgens van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in keihard lawaai te zitten. Slijpen, zagen, spijker schieten, graafmachines, hijen ... Niet van de faciliteiten kunnen genieten. Huis VEEL te klein voor 5.

Huisje in Bosrijke omgeving met heerlijke wellness
Door Marcelle Overduijn op 02-11-2023

Heerlijk relaxed weekend met mooie wandelingen in de bosrijke omgeving en met een heerlijke eigen sauna en bubbelbad bij het huisje.

Mooi park
Door Gertie op 25-10-2023

Mooi rustig park in de bossen, mooi chalet, met vriendelijke medewerkers, echt een park om nogmaals te bezoeken.

Puur genieten!
Door Lia op 24-10-2023

We waren niet alleen met kinderen boven de 12 jaar maar ook nog een zoon van 7 èn 5 kleinkinderen van 0-6 dus echt allerlei leeftijden. We hadden 2 huisjes dicht bij elkaar. Het was echt genieten voor zowel de groten als de kinderen. Ze konden lekker komen 'buurten' ook 's avonds als de kleintjes sliepen. De hottub was ook echt helemaal geweldig. De kids voor het avondeten lekker plonzen en na het eten de groten erin. Hele gesprekken zijn er gevoerd. Ons huisje was superfijn! Practisch maar toch gezellig en ook heel netjes en schoon! Ook de hond had het naar haar zin. De omgeving was ook heerlijk, we hebben genoten van de wandelingen in het bos. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!

Midweek in Met hottub
Door Jorn op 21-10-2023

We hadden een heerlijk vakantie tijdens een midweek in een tiny house met hottub.