8.9FantastischScore uit 7 reviews

Ruimte

Lange Zuiderweg 150 Huisje 0, 3781 PL

Op de Veluwe (bng.park Kamphorstheem)

8.9FantastischScore uit 7 reviews

Ruimte

Comfortabel huisje op de Veluwe
Door Foppema op 16-02-2012

Een week vakantie in dit huisje is ons prima bevallen. Schoon, gezellig en rustig. Alle activiteiten die je op de Veluwe kunt ondernemen zijn goed bereikbaar. We komen graag nog een keer terug!

Echt comfortabel vakantiehuisje op de Veluwe
Door Fam Kramer op 08-11-2011

Leuke ontvangst, schoon huisje, opgemaakte bedden, zonnige besloten grote tuin, restaurant op loopafstand, 2 fietsen aanwezig

Rustig gelegen vakantiewoning
Door van der Bij op 03-07-2011

Het is in de prachtige tuin bij het vakantiehuisje heerlijk vertoeven! Tevens zijn de twee aanwezige fietsen ook een pluspunt hierdoor kan je heerlijk in de bossen fietsen welke aan de overkant van het park(je) liggen!

Tevens ligt het knusse huisje ideaal gelegen ten opzichte van het Dolfinarium en de Apenheul.

Tip; Buffetrestaurant 'De Voorste Herberg' ligt op loopafstand en heeft een zeer uitgebreid buffet (tevens ook een wokgedeelte). Voor-, hoofd-, nagerecht en drankjes voor slechts 20,95 p.p!

Op de Veluwe (bng.park Kamphorstheem)

We brachte er een geweldige week door!
Door Marian van Boden op 28-05-2011

Alles was aanwezig om een fijne vakantie het hebben. We komen graag terug.

Een echte aanrader
Door Marleen op 14-02-2009

Inderdaad een comfortabel huisj! Schoon, fris en opgeruimd. Met smaak ingericht.

Door Van Ommeren op 19-03-2008

Mooi verzorgd, gezellig ingericht huisje, met extra's die het verblijf aangenaam maken, o.a. spelletjes in overvloed. Ligging is zeer centraal voor uitstapjes. Ideaal gelegen voor wandel- en fietstochten. Restaurant om de hoek! Je kunt een wijntje drinken en naar huis lopen.