Guesthouse Lazey

We hebben de beste aanbieders voor Guesthouse Lazey voor je op een rij gezet:
Vakantiehuis info
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Rolstoel toegankelijk
Omschrijving
Guesthouse Lazey is voorzien van 9 luxe privékamers met allen een eigen badkamer met douche en toilet. De groepsaccommodatie is geschikt voor 18 volwassenen en 6 kinderen. Bij elke kamer is een terras met zitje aanwezig. Tevens een ruime tuin met veranda, jeu de boulesbaan, tafeltennistafel, trampol...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Harremaatweg 50, 3781 NK |
Website | |
Social media |
Guesthouse Lazey
Mooi ruim vakantiehuis, wij waren hier voor een familieweekend. We hebben het heerlijk gehad. Mooie nieuwe keuken met alles erop en eraan. Ook fijn is dat iedereen een eigen kamer had met een heerlijk bed (opgemaakt bij aankomst) en badkamer. Huis is zeer netjes ingericht en onderhouden. We komen heel graag nog eens terug.
Heel fijn verblijf, bijzonder goede bedden en op iedere slaapkamer douche, toilet en tv.
Heerlijk groot huis. Ruime woonkeuken. Ruime slaapkamers met eigen badkamer en zitje. Deze liggen allemaal in 1 deel van het huis waardoor je geen last hebt van geluiden uit de keuken/woonkamer. Nieuwe keuken gesitueerd in de woonkamer waardoor het een leefkeuken is. Van alle gemakken voorzien. Zelfs spelletjes aanwezig.

Guesthouse Lazey
We waren hier met alle broers ,zwagers en (schoon)zussen en 2 honden, een week in Lazey house. Familie reünie. Prachtige en verzorgde locatie. Gezellige woon/leef kamer met inmiddels extra keuken. Waren heel blij met ieder een eigen slaap/badkamer. Alles van alle gemakken voorzien. Zowel binnen als buiten. We hebben een SUPER week gehad. Communicatie met de eigenaar was prima en met buurtjes eveneens. Gastvrij en behulpzaam. Gert heeft ons extra verwend. Dank daarvoor. Dankbaar kijken we hierop terug en komen zeker nog eens terug. Een echte aanrader dit verblijf. Ongedwongen en een warme sfeer.
Wij waren met onze vriendengroep (12 volwassenen) voor ons jaarlijkse weekendje weg te gast bij Guesthouse Lazey. Wat een heerlijke accommodatie met (gezien onze leeftijden ) voor ons allemaal een mooie slaapkamer met toilet en douche op de begane grond. Een heerlijke uitnodigende , warme, grote woonkamer die van alle gemakken is voorzien. Ook de keuken met haar inrichting laat niets te wensen over. En, dan hebben we het nog niet over de heerlijke tuin gehad waar het heel prettig toeven is en je ook nog sportief bezig kunt zijn met een potje tafeltennis of jeu de boules. Het door ons bestelde ontbijt was ronduit voortreffelijk en zelfs een tikkeltje overvloedig. Kortom, een aanrader waar wij ook in 2024 weer gebruik van zullen maken.
Wij, 12 bejaarden, hebben nog nooit in zo'n perfecte accommodatie gezeten. Werkelijk aan alles is gedacht. Buiten zijn er speelmogelijkheden (petanque met alle materialen, tafeltennis en trampoline). Binnen zijn er talloze spelletjes, kaarten, boeken en nog veel meer. Veel gezellige zitjes buiten met voldoende kussens. Alle kamers helemaal kant en klaar opgemaakt met ook de nodige handdoeken. Twee grote koelkasten in de keuken. In de huiskamer een kleine bar met daaronder en koelkastje en speciale wijnkoeler. Alle slaapkamers met eigen douche en toilet. Ook in de hal nog twee toiletten (D + H) zodat je niet te ver hoeft te lopen naar je eigen kamer. Tegenover het huis eigen parkeergelegenheid voor 8 auto's. Moet ik ook nog vermelden dat er in het hele huis Wifi is? We hebben meteen al voor volgend jaar geboekt.
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |